Yhteistyökumppanit

 

PHK Care LVI-alan ammattilainen

PHKCare_logo

Olemme LVI-alan huolto- ja saneerauspalveluihin erikoistunut yritys. Olemme erikoistuneet lämpöpumppuihin, Ilmalämpöpumppuihin, ilmavesilämpöpumppuihin, maalämpöpumppuihin ja  aurinkosähköön. Kauttamme saat laadukkaan Mitsubishi Electric lämpöpumpun kaikenlaisiin ja kaiken kokoisiin kohteisiin. Teemme myös kaikenlaiset LVI-työt omakotitaloissa. 

Toimialue

Yrityksemme toimipaikka on Seinäjoella, mutta teemme LVI-töitä koko Etelä-Pohjanmaan alueella.

Yritys

PHK Care yrityksen toiminta on vahvaa, laadukasta ja osaavaa. Meillä on jo yli 13 vuoden kokemus LVI-alan töistä. Se mikä tekee meistä erilaisen on se että olemme asiakkaillemme kokonaisuuden tarjoava LVI-ammattilainen. Meillä on myös laaja yhteistyökumppanien verkosto joka mahdollistaa myös isompien kokonaisuuksien toteuttamisen, lämmitysratkaisussa, aurinkosähkössä kuin LVI-puolen kohteissa. 

Olemme Mitsubishi lämpöpumppujen virallisen maahantuojan, Scanofficen valtuutettu jälleenmyyjä. Kauttamme saat myös Aurinkosähköjärjestelmän täysin valmiina asennettuna.  (Maahantuoja Scanoffice)

Kohteet

Kohteitamme ovat kaikentyyppiset LVI-alan työt omakotitaloissa. Teemme työt ammattitaidolla ja loppuun asti kohteessa kuin kohteessa. Haluamme osaltamme auttaa ihmisiä asumaan terveissä taloissa, ja parantaa asumismukavuutta vanhemmissakin taloissa.

“pidämme huolta kodistasi” on asiakaslupauksemme.

Ota rohkeasti PHK Care yhteyttä mikäli joku näistä asioista on ajankohtainen sinun kodissa.

PHK Care

phk.care@gmail.com

lviasennukset.fi

puh. 0400739484

Jarda Moisio


Rakennuspalvelu M.Häkkinen Oy

 

Rakennuspalvelut-M.-Häkkinen-Uudisrakentaminen

Rakennuspalvelut Keski-Suomessa meiltä!

Olemme paikallinen, luotettava ja vakavarainen korjausrakentamiseen sekä uudisrakentamiseen erikoistunut yritys. 

Luotettavasti ja vankalla ammattitaidolla yli 15 vuoden kokemuksella! Henkilökuntamme kouluttaa ja kehittää itseään jatkuvasti pysyäkseen alan kehityksessä mukana.

Kohteet

Teemme niin isot kuin pienetkin työt aina asiakasta kuunnellen ja laadusta tinkimättä, voisikin sanoa että teemme laadukkaasti kaikki työt aina perustuksista viimeiseen piipunhattuun saakka! Meiltä löytyy koneet ja työkalut kaikkeen rakentamiseen, teemme yhteistyötä monen paikallisen ammattilaisen kanssa joten muistathan kysyä myös sähkö, lvi ja maanrakennukseen liittyvistä töistä.

Palvelut

Uudisrakentaminen, omakotitalot, piharakennukset, kesämökit, saneeraustyöt, kattotyöt, saunaremontit, keittiöremontit, hirsirakentaminen, muuraukset ja lattiavalut.

Tyytyväiset asiakkaat suosittelevat meitä:

Erinomainen asiakaspalvelu ja ystävällinen porukka. Työn jälkeä kehui myös valvoja erittäin siistiksi ja huolellisesti tehdyksi. Työ oli ripeää ja asiakkaan toiveet ja ajatukset otettiin matkan varrella hyvin huomioon. Remonttimies oli taitava ja erittäin ystävällinen. Työssä tuli vastaan rakenteellisia asioita, jotka vaativat nokkelia ja toimivia ratkaisuja - nämä kaikki hoituivat ammattitaidolla. Koko remonttiin kului aikaa hieman yli kuukausi. Sekä aika-arvio että kustannusarvio pitivät erittäin hyvin ja kaikki sujui kuten olin suunnitellut. Voin erittäin lämpimästi suositella M. Häkkisen osaamista ja palvelua.

Erittäin hyvä ja tarkka maalausjälki, siisti tapetointi ja suurikuvioisten tapettien kohdistus kohdallaan. Sovittu aikataulu piti, ja työ alkoi joustavasti ja nopealla aikataululla.

Meille mikään työ ei ole liian pieni!

Otathan yhteyttä ja kysy lisää kattavista palveluistamme! 

Marko Häkkinen 

puh.044 78813143

www.rakennuspalveluhakkinen.fi

marko.hakkinen74@outlook.comTakuuvarma remonttirakentaja Muurake Oy

DSC09508 (2)

Olemme pientalojen ulko- ja sisäremonttihin erikoistunut yritys. Hoidamme pientalojen, niin yksityisten ihmisten kuin taloyhtiöidenkin remontti-ja huoltotarpeet,aina perusteellisesti ja ammattilaisen ottein kerralla kuntoon.

Erikoisosaamistamme on omakotitalojen ja rivitalojen ulkoremontit esim. kattoremontit ja ulkomaalaukset, joiden sesonkiaika on kevät ja kesä.

Teemme myös kausihuollot kesämökeille ja omakotitaloihin ja suuremmille kiinteistöille. Siis kaikki kodin remontit saman katon alta.

Toimialue

Yrityksen toimipaikka on Muuramessa ja toimimme Jyvässeudulla ja koko Keski-Suomen alueella.

Yritys

Yrityksemme kokemus pohjautuu lähes 15 vuoden kokemukseen rakennus ja remontointi töistä. Yritys on kasvanut vuosien varrella yksinyrittäjästä useamman ”pakun” osakeyhtiöksi, jossa työntekijöinä on rautaisia ammattilaisia. Haluamme palvella asiakkaitamme aina asiakaslähtöisesti, jokaisen toiveiden mukaan niin, että asiakkuus ei lopu jonkin urakan valmistuttua, vaan alkaa siitä.

Tämä tarkoittaa sitä, että jokainen työ on tehtävä vielä paremmin, mitä sen tekisi itselleen, niin että sen takana voi seistä vielä vuosienkin päästä. Näin toimien pientaloasujan, mökkiläisen tai taloyhtiön vastuuhenkilön ei tarvitse murehtia rakennuksista vaan voi keskittyä asumiseen, lomailuun ja rakkaisiin harrastuksiin.

Me autamme!

Kalusto

Käytössämme on nykyaikaiset työkoneet ja laitteet hyvin kattavasti, aina maaliruiskuista alumiini telineisiin.

Yhteistyökumppanit

Meillä on myös laaja yhteistyökumppaniverkosto josta saamme apua tarvittaviin lvis- töihin sekä nostintöihin.

Ajankohtaista

Nyt on ulkoremonttien ja maalauksien aika. Nyt on rakennuksien kausihuoltojen aika.

Onko kesämökkisi tai vapaa-ajanasuntosi Keski-Suomessa? Soita tai laita viestiä meille, me huolehdimme, sinä nautit. Jos et itse pääse mökillesi keväthuoltoja tekemään, älä huoli me hoidamme!

Pyydä apuun remonttimiehesi!

Muurake Logo pdf 

044 285 7948

muurake.fi 

juho.nissinen@muurake.fi


JWR-Remontit Oy

Keittiö

Onko remontin tarvetta vai rakennatteko uutta, tarvitseeko julkisivu uuden verhouksen tai maalia pintaan, vuotaako katto, vaatiiko kylpyhuone päivitystä tai muut tilat remonttia, tarvitsetteko kirvesmiesporukkaa rakentamaan teille uuden kodin tai tarvitsetteko jo suunnitteluapua alusta asti, uusitaanko sähköt, tähän vastaus on JWR-REMONTIT.

Yritys

JWR-REMONTIT on vuosia toiminut kaikenlaiseen remontointiin ja uudisrakentamiseen keskittynyt perheyhtiö kahdessa sukupolvessa. Työmme laatu on laadukasta, yksilöllistä ja nopeaa. Rakastamme työtämme ja haluamme että se näkyy asiakkaalle asti. Kuuntelemme asiakkaan toiveita ja hoidamme hommat mahdollisimman helpoksi asiakkaalle ns.avaimet käteen. Tyytyväinen asiakas on aina lähtökohtana kaikessa toiminnassamme. Tästä osoituksena hyvä asiakaspalaute tekemistämme töistä.

Toimialue

Pääsääntöisesti toimimme Keski-Suomen alueella, mutta tarvittaessa pystymme toteutuksiin myös muualla päin suomea.

Kohteet

Kauttamme hoituu julkisivuremontit, talon maanrakentaminen, kattotyöt, kylpyhuone- ja tilaremontit, kaikki sähkötyöt aurinkosähköön saakka ja uudisrakentaminen.

Kylpyhuone2

Meillä on nykyaikainen kalusto ja ammattitaitoinen henkilökunta valmiina palvelukseen tekemään haaveistanne totta nopeallakin aikataululla.

Rakennus- ja saneerauspalvelut

#takuullatapahtuu

jwr.fi-oranssi

Juha Knööppi

uudisrakentaminen ja saneerausrakentaminen

sähköasennukset

työnjohto / myynti

0405276201

juha.knooppi@jwr.fi

https://www.jwr.fi/Rakennus Raami Oy

Raami esittelykuva, Remonttilinkki

Tarjoamme rakennus-, saneeraus- ja maalauspalveluja kotitalouksille, taloyhtiöille ja yrityksille.

Toimialue

Toimimme Jyväskylässä ja lähialueilla. Aktiivinen viestintä, laadukas lopputulos sekä palveluiden laaja ja joustava tarjonta takaavat hyvän asiakaskokemuksen ja pitkäaikaisen luottamuksen.

Yritys

Rakennus Raami on perustettu 2016 ja yritysmuoto on päivitetty osakeyhtiöksi 2018.

Ammattitaitomme rakentuu 7 vuoden yrittäjäkokemuksesta, rakennusinsinöörin koulutuksesta, motivoituneesta henkilöstöstä, laajasta yhteistyökumppanien verkostosta ja jatkuvasta halusta kehittyä.

Palvelut

Asuin- ja liiketilojen saneeraus, kylpyhuoneet, keittiöt ja muut kalusteasennukset, pintaremontit huoneistoihin ja julkisiin tiloihin, runkorakenteiden korjaukset ja muutokset, katto- ja julkisivuremontit, ulko- ja sisämaalaukset, ulkorakennukset ja terassit.

Vahinkosaneeraus

Kalmahuoneistot, häätöasunnot, homevauriot, vesivahingot ja tulipalot.

Referenssit

Palveluitamme käyttävät mm. Lumo vuokra-asunnot, KAS asunnot, THR palvelu Oy sekä useat muut paikalliset isännöitsijät, taloyhtiöt ja yritykset.

Yhteystiedot

rakennusraamilogo

Aleksi Salojärvi

0400263910

rakennusraami@gmail.com

www.rakennusraami.fi


Puunjalostus Saarelainen Ay

PuunjalostusSaarelainen

Olemme säilytyskalusteisiin erikoistunut puusepänliike. Valmistamme mittatilauksena kaapistot ja keittiökalusteet . Olemme paikallinen pitkään toiminut ammattilainen valmiina Teitä varten.

Toimialue

Yrityksen toimipaikka on Hankasalmella ja toimimme Jyvässeudulla ja koko Keski-Suomen alueella.

Meiltä saat nämä palvelut

Kalusteet koteihin ja julkisiin tiloihin, kaapistot, kalusteasennukset, ikkunat ja ovet sekä höyläykset. Maalaamomme mahdollistaa myös pintakäsittelypalvelut. Valmistamme myös kaikki erikoiskoot mittatilaustyönä tarvittaessa.

Yritys

Yrityksessämme on laaja-alaista kokemusta puusepäntöistä ja monenlaisista työkohteista 35 vuoden ajalta.

Kalusto

Tavalliset verstaan puusepänkoneet, 7-karainen listahöylä ja ruiskumaalaamo.

Asiakaslupaus

Toimintamme perustana on joustava palvelu ja tinkimätön laatu.

Ota yhteyttä

Puunjalostus Saarelainen Ay 

0405304688

jaakko@saarelainen.fi

www.saarelainen.fi


T:mi Jari Hakamäki

-puhdas ja raikas sisäilma lämmitettynä tai viilennettynä-

TmiJariHakamäki

Yritys

Keuruulla toimiva ilmalämpöpumppujen myyntiin, asennukseen ja huoltoon erikoistunut yritys. Kauttani saat laadukkaat, markkinoiden johtavat ilmalämpöpumppumerkit kotiisi tai mökille käyttövalmiiksi asennettuna. Oikein toimiva ja huollettu ilmalämpöpumppu säästää energiaa ja luo kotiisi miellyttävän sekä raikkaan sisäilman.

Toimialue

Toimimme Keski-Suomen ja Pohjois-Pirkanmaan alueella n.100km säteellä Keuruulta.

Toimiala 

Erikoisosaaminen on ilmalämpöpumput (myynti, asennus ja huolto), merkkeinä pääasiassa Mitsubishi Electric ja Panasonic. 

Mikäli epäilet kodissasi kosteusvaurioita tai rakennuksen kunto muuten mietityttää, kauttani on mahdollista tilata myös lämpökuvauksia kiinteistön kunnon ja korjaustarpeiden selvittämiseksi. Myös ilmakuvaus järjestyy Dronen avulla meidän kautta.

Kokemus

Ilmalämpöpumppujen parissa työskentelystä on kokemusta jo vuodesta 2008 lähtien. Oman yrityksen parissa kokemusta on 2013 lähtien.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä Keuruun ja Mäntän K-Rauta myymälöiden ja Mäntän, Virtain Veikon Kone-myymälöiden kanssa, joiden myymät Bosch- ja Electrolux- ilmalämpöpumput, joiden myymien ilmalämpöpumppujen asennukset ja huollot suoritamme.

Asiakaslupaus

Teemme kaikki asennukset ja huollot korkealla ammattitaidolla ja periaatteella että kaikki onnistuu kerrasta. 

Ota yhteyttä paikalliseen ammattilaiseen!

T:mi Jari Hakamäki

0400-692884

tmi.jarihakamaki@gmail.com

https://ekoisti.com/


R.R. Remontit 

Kylpyhuone

Yritys

Kun haet laatua ja luotettavuutta remonteillesi paikalliselta ammattilaiselta niin löydät ne R. R. Remontit-yritykseltä. 

Työt ja palvelut

Meiltä saat nämä mm. nämä työt: huoneistoremontit, saunat, kylpyhuoneet, WC-tilat, maalaukset, tapetoinnit, listoitukset, lattiapinnat, muut alan remontit, myös pienet remontit ja asennukset meiltä.

Olohuoneen nurkkaus

Toimiala

Meidän päätoiminen toimiala on saneeraustyöt ja remontointi.

Toimialue

Toimimme Jyväskylässä ja lähikunnissa Keski-Suomen alueella.

Työkokemus 

Meillä on yli 25 vuoden rautainen kokemus remonttialan töistä.

Asiakaskokemus

Meidän asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä työnlaatuun ja sovittuihin aikatauluihin sekä saamaansa palveluun kaikissa remonttiin liittyvissä asioissa.

Kalusto

Meillä on käytettävissä kuljetuskalusto, tarvittavat työkoneet ja työkalut.

Yhteistyökumppanit

Putki- ja sähkötöiden yhteistyökumppanit on meillä saatavilla työkohteisiin tarvittaessa, näin voimme tarjota kokonaisuudet avaimet käteen-periaatteella teille.

Asiakaslupaus 

Remontointityöt suoritetaan aina luotettavasti, vastuullisesti ja sovittujen aikataulujen mukaisesti.

Ota yhteyttä

R.R. Remontit

Y-Tunnus 2211479-7

Raimo Räsänen

Loukkukorventie 4B 12, 40640 Jyväskylä

040 7330655

raimo.rasanen@pp4.inet.fi


Reiman Lasitus

-täyden palvelun lasitusliike-

2

Reiman Lasitus on terassi- ja parvekelasituksiin erikoistunut täyden palvelun lasitusliike. 

Toimialue

Toimipaikkamme on Järvi-Suomessa ysitien varressa Hankasalmella, ja liikummekin ketterästi Keski-Suomen ja Etelä-Savon alueella. Alueet mm. missä toimimme: Laukaa, Konnevesi, Kangasniemi, Myhinpää, Rautalampi ja Toivakka.

Palvelut

Suoritamme ammattitaidolla myös muut lasitustyöt kuten lämpölasitukset, korjaustyöt, tuulilasin vaihdot.

20180822_181403_resized

Kokemus

Yrityksellä vankka 15 vuoden kokemus lasituksista.

Asiakkaiden kokemuksia

 "Hyvää palvelua ja tyylikästä työtä. Suosittelen!" - Hannu L.,   "Hienoa palvelua kohtuuhinnoilla!" - Sinikka R.

3

Ota yhteyttä

Reiman Lasitus

Niemisjärventie 11 , 41490 Niemisjärvi

045 175 1669

040 080 0398

jaakko.herkman@gmail.com

www.facebook.com/reimanlasitus


HK Rakennussähkö oy

-sähkösaneeraukset ja urakoinnit ammattitaidolla-

hkrakennussähkö

Yritys

Yrittäjä Heikki Kimari on toiminut sähköalalla 30 vuotta, joista viimeisimmät 25 vuotta yrittäjänä. Urakoita on tehty Etelä-Suomessa ja ulkomailla saakka. Referenssejä löytyy mm. Hollannista ja Ruotsista. 

Palvelut

Meiltä saat mm. seuraavanlaiset palvelut ammattitaidolla: sähkösuunnittelu, aurinkopaneelijärjestelmät, teollisuuden sähköasennukset ja huollot, saneerauksien pääurakoitsijana toimiminen, rakennus ja putkitustyöt, rivikerrostalokohteiden urakointi, alihankinta ja urakointi, kotitalouksien sähkötyöt, taloyhtiöiden sähkötyöt, valaisinasennukset, sähkötarvikkeet, päivystys, ilmalämpöpumput, nuohous, muut rakennustyömaapalvelut, ATK ja valokuituasennukset. 

Toimialue

Tällä hetkellä HK Rakennussähköllä on kaksi aktiivista toimipaikkaa, pääkallopaikkana toimii Mikkeli ja toisena sijaintina Jyväskylä. HK Rakennussähkö toimii joustavasti koko Keski-Suomen ja Etelä-Savon alueella (Mikkeli – Pieksämäki). Tarvittaessa myös muut alueet sopimuksen mukaan.

Kokemus

HK rakennussähkö on tehnyt lukuisia sähköurakoita suuremmille alihankkijoille vuosien varrella mm. Skanska, NCC, ARE ja 24Center. Meillä on 30 vuoden kokemus sähköalalta. 

hkrakennussähkö1

Vikapäivystyspalvelu

HK Rakennussähkö tarjoaa myös vikapäivystyspalvelua, eli jos sähköt eivät pelaa, niin on Heikki valmis laittamaan ne kuntoon – myös viikonloppuisin klo 9-15!

Ota yhteyttä

Rakennussähköltä onnistuu kerros-, rivi-, pari- tai omakotitalojen sähkösaneeraukset ja -urakoinnit sekä aurinkopaneelijärjestelmien asennus. Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous omaan kohteeseesi!

HK Rakennussähkö Oy

Heikki Kimari 

040 032 4606 Mikkeli

040 628 9755 Jyväskylä

heikkikimari.hkrakennussahko@gmail.com

https://www.hkrakennussahko.fi/


Seuraavaksi esittäytyy Remonttilinkin pitkäaikainen yhteistyökumppani Sisä-Suomen Rakennus ja Muuraus Oy

-viimeistelyä vankalla ammattitaidolla ja kokemuksella-

ssrv-2

Meiltä saat remontit ja uudiskohteiden sisäpuoliset työt purkuvaiheesta loppusiivoukseen.

Yritys

Olemme pieni jyväskyläläinen rakennusliike ja olemme erikoistuneet kaikenlaisiin rakennusten ja rakennelmien rakentamistöihin sekä varsinkin viimeistelyyn. Työn jälki on meille kaikki kaikessa!

Tiimissämme on joka lähtöön talonrakennusosaamista, erityisvahvuutena kuitenkin kaikenlaiset muuraus-, kirvesmies-, tasoite-, maalaus- ja sisustus kirvesmiehentyöt

ssrv-3

Yrityksen toimialue

Toimimme Keski-Suomessa Jyväskylän ympäristössä.

Kauttamme saat kattavasti seuraavat työt ja palvelut

Remontit, saneeraukset, uudiskohteiden rakentaminen ja varsinkin uudiskohteiden viimeistelyt; maalaukset, laatoitukset, oviasennukset, listoitukset, saumaukset, tulisijamuuraukset, julkisivumuuraukset…

ssrv-suihku

Kokemus

 Yrittämisestä kokemusta yli 30 vuotta ja rakennusmiesten työkokemus yhteensä yli 50 miestyövuotta.

Työkoneet ja työkalut

Meiltä löytyy kaikki talon rakentamiseen tarvittavat työvälineet ja työkoneet.

Yhteistyökumppanit

Kattavasta yhteistyökumppani verkostostamme löytyy laadukkaat putkimiehet, sähkömiehet, betonirakentajat, maanrakentajat jne.

Asiakaslupaus

Kustannustehokkuus ja asiakastyytyväisyys ovat meille tärkeimpiä arvoja.

Ota yhteyttä ja kysy lisää kattavista palveluistamme!

Timo Saukkonen

040 716 7429

timo.saukkonen@ssrm.fi

Sami Laajavaara

045 351 0908

sami.laajavaara@ssrm.fi

www.ssrm.fi


Rakant Oy

-nykyaikaista rakentamispalvelua Varsinais-Suomesta-

rakant1

Toimiala

Rakant Oy:n toimialana on kaiken kattava rakennus- ja saneerauspalvelut avaimet käteen periaatteella. Erikoisosaaminen on uudisrakentaminen suunnitteluvaiheesta loppusiivoukseen saakka, perustustyöt, kattojen huolto- ja saneeraustyöt, puujulkisivuremontit, terassit ja erinäiset huoneistoremontit.

rakant3

Toimialue

Koko Varsinais-Suomi: Turun seutu ja Turun saaristo

Palvelut

Uudisrakentaminen, kylpyhuoneremontit, huoneistoremontit, julkisivuremontit, kattoremontit, terassit, maalaukset, kaivuu, pihatyöt ja purkutyöt.

Työkokemus

Yrityksellä on laaja työkokemus ja yritys työllistää henkilöitä, jotka tehnyt rakennusalan töitä kymmeniä vuosia. Porukasta löytyy myös nuorempaa sukupolvea, jotka ovat erinomaisesti oppineet rakennusalan työt laajamittaisesti.

rakant

Referenssit

Yritykseltä löytyy referenssikuvia mm. kattotyömailta, uudisrakennuksesta, julkisivusta, terasseista ja kylpyhuoneista.

Kalusto

Yrityksellä on oma kaivinkone ja kaikki rakentamiseen tarvittavat työkalut ja koneet.

rakant4

Yhteistyökumppanit 

Laajan aliurakointiverkoston vuoksi pystymme tarjoamaan laajasti osaamista eri osa-alueilla kustannustehokkaasti sähkö-, putki-, rappaus- ja maanrakennustyöt.

Asiakaslupaus

Nykyaikaista rakentamispalvelua. Työskentelemme tinkimättömästi parhaan laadun ja asiakastyytyväisyyden eteen.

Ota yhteyttä

rakantlogo

Joonas Anttila

0440789227

info@rakant.fi

https://www.rakant.fi/


JS-Kattotyö Ky

-kotimaista laatua kaikkiin kattotyöhön- 

js-kattotyö

Muuramelainen JS-Kattotyö Ky on pientalojen ulkoremonttien kokenut asiantuntija. Palveluihimme kuuluvat niin monipuoliset kattotyöt kuin talojen ulkoverhouskin oheispalveluineen. Teemme kattotyöt Jyväskylän seudun ohella muuallakin Keski-Suomessa sekä sopimuksen mukaan myös Pirkanmaalla ja Etelä-Suomessa. Olipa kyseessä sitten kattoremontti, kattopinnoitus, kattohuolto tai mikä tahansa muu palvelumme, tulevat työt aina tehdyksi laadukkaasti, varmasti ja ajallaan. Ennen töiden aloittamista tulemme aina paikan päälle katsomaan, minkälainen työ on kyseessä. Näin voimme suositella vain sellaisia toimenpiteitä, joita asiakas oikeasti tarvitsee ja sen myötä laadittua tarkan, aidosti asiakkaan tarpeisiin perustuvan tarjouksen.

Katon pinnoitus Jyväskylästä koko Keski-Suomeen 

Vielä ehdit varata pinnoituksen tämän kesän sesonkiin. Sopiva pinnoitus suojaa kattoa sään & vuosien tuomalta kulumiselta.

Olisiko katon pinnoitus ajankohtaista? Kysy JS-Kattotyö Ky:n ammattilaiset paikalle tarkistamaan tilanne! Olipa kyseessä sitten peltikaton maalaus tai mineriitti- tai tiilikaton pinnoitus, kannattaa työ aina teettää ammattilaisella. Meillä on käytössämme ammattikäyttöön kehitetyt huipputuotteet, jotka takaavat kattopinnoituksen laadukkaan ja kestävän lopputuloksen. Teemme kattopinnoitukset omakotitalojen, paritalojen ja rivitalojen katoille Jyväskylässä ja Keski-Suomen alueella, sekä myös Etelä-Suomen ja Pirkanmaan alueilla.

Teetä kattohuolto ammattilaisen kanssa

Katon kunnon seuraaminen ja sen perusteella tehtävä säännöllinen kattohuolto on kiinteistönomistajan fiksuimpia tekoja. Kun katto on ehjä eikä vuoda, säästytään isommilta vahingoilta ja katon käyttöikä pitenee huomattavasti – seikkoja, joista kukkarosi kiittää. Kattohuollon tavallisimmat toimet ovat katon pesu sekä sammaleen poisto katolta. Muista myös ajoissa tehty katon pinnoitus osana pitkän aikavälin huoltotoimia! Olipa kyseessä sitten peltikatto, tiilikatto, huopakatto tai mineriittikatto, saat meiltä laadukasta kattohuoltoa.

js-kattotyömokin-katon-uusiminen

Laadulla tehty kattoremontti Jyväskylän seudulla

JS-Kattotyö Ky:n toteuttama kattoremontti on tunnettu huolellisesta katon kartoituksesta sekä viimeistellystä työn jäljestä. Jokainen remontti on oma yksilöllinen urakkansa, joten ennen sen toteuttamista asiantuntijamme tulee käymään paikalla, jotta voimme varmistaa, millainen ratkaisu on sinun tapauksessa kaikkein järkevin. Kattoremonttien tarjoajia on useita, mutta rahat kannattaa sijoittaa järkevästi ja tilata luotettavan & tunnetun ammattilaisen toteuttama kattoremontti. 

js-kattotyörännit

Toimialue

Palvelemme Keski-suomen lisäksi myös Pirkanmaalla & Etelä-Suomessa

Kanssamme voit luottaa siihen, että kattotyöt toteutetaan suomalaisella ammattitaidolla. Palveluksessamme on katto- ja ulkoverhoustöiden ammattilaisia, joista osalla on työstään jopa 20 vuoden kokemus. Tutustu kaikkiin palveluihimme sekä myös referensseihimme sivuillamme ja ota yhteyttä, mikäli esimerkiksi kattoremontti olisi ajankohtainen tai talon ulkoverhous kaipaisi kohennusta. Meiltä saat aina rehdin tarjouksen ilman piilokuluja.

js-kattotyökattoremontti

Toimintaperiaatteemme

Emme korosta nopeutta, vaan laatua

Laatu on kaiken tekemisemme keskiössä. Emme lupaa kattoremonttia kahdessa päivässä, koska tiedämme, että silloin laatu ei vastaisi meidän standardejamme. Toki työskentelemme reippaasti, mutta emme koskaan nipistä työajasta laadun kustannuksella.

Maksuton kuntokartoitus

Sopimuksen mukaan tulemme tekemään työkohteesta maksuttoman kuntokartoituksen, jolloin saamme selvitettyä työn luonteen ja laajuuden. Näiden pohjalta pystymme tekemään realistisen tarjouksen, joka sisältää vain sellaiset toimenpiteet, joiden katsomme olevan asiakkaalle oikeasti tarpeellisia.

Selkeä kirjallinen tarjous

Kartoituksen pohjalta laadimme asiakkaalle selkeän, kirjallisen tarjouksen, johon erittelemme materiaali- ja työkustannukset sekä alustavan aikatauluarvion. Tarvittaessa voimme käydä tarjouksen asiakkaan kanssa läpi, jos jokin askarruttaa.

Selkeä kirjallinen sopimus

Kun asiakas hyväksyy tarjouksen, laadimme kirjallisen sopimuksen urakasta yhdessä asiakkaan kanssa. Kirjallinen sopimus tuo turvaa ja mielenrauhaa kummallekin osapuolelle.

Käytämme kokenutta kotimaista työvoimaa

Jotta pystymme pitämään kiinni laadusta, jonka asiakkaalle lupaamme, käytämme vain omia, kokeneita työntekijöitämme. Osalla asentajistamme on jopa 20 vuoden kokemus kattotöistä! Haluamme varmistaa, että kaikki kommunikointi sujuu ongelmitta ja sekä työntekijöidemme että asiakkaidemme käsitys suomalaisesta laatutyöstä kohtaavat.

Kommunikointi pelaa

Saat meihin aina tarvittaessa yhteyden ja pidämme sinut ajan tasalla töiden etenemisestä.

Työn tarkastaminen & hyväksyntä

Emme luovuta kohdetta ennen kuin olemme toteuttaneet sen, mitä on sovittu ja olet päässyt tarkastamaan & hyväksymään lopputuloksen.

Loppusiivous kuuluu pakettiin

Kun työmme on tehty ja olet hyväksynyt työn valmiiksi, siivoamme mahdollisen purku- ja rakennusjätteen ja toimitamme sen jatkokäsittelyyn puolestasi.

Teemme takuutyötä

Koska luotamme työmme korkeaan laatuun, periaatteenamme on antaa työllemme takuu. Vahvistamme takuuajan sopimuksenteon yhteydessä.

Ota yhteyttä

js-kattotyölogo

JS-Kattotyö Ky

Kankaanperäntie 11, 40950 MUURAME

janne@kattotyo.fi

Kartoitus- ja tarjouspyynnöt

Janne Salminen

044 231 3933

janne.salminen@kattotyo.fi

Janne Sääskilahti

045 111 1277

https://kattotyo.fi/Suomen Pienkatto Oy

-kattourakat avaimet käteen periaatteella-

SuomenPienkatto3

Yritys

Nimemme mukaisesti keskitymme pientalojen kattoremontteihin. Olemme erikoistutuneet kattolaatta-, bitumikermi- sekä kolmiorimakatto remontteihin.

Toiminta-alue

Huopakatot ammattitaidolla takuutyönä kautta Suomen, pääasiassa toimimme Varsinais-Suomen, Etelä-Suomen sekä Kanta-Hämeen alueella.

KESTÄVÄ, HILJAINEN JA HELPPOHOITOINEN HUOPAKATTO VUOSIKYMMENESTÄ TOISEEN

SuomenPienkatto2

Laadukas huopakatto pitää tekniset ominaisuutensa paukkupakkasista kesähelteisiin. Huopakatto on hiljainen: se ei ropise sateessa tai pauku tuulessa. Pintamateriaali on helppo huoltaa, ja se ikääntyy kauniisti ruostumatta tai kupruilematta. Karhean pinnan ansiosta lumi pysyy katolla ja valuu pois turvallisesti - näin vältyt katolta putoavan lumen aiheuttamilta ongelmilta.

Referenssit

Tutustu alla olevasta linkistä meidän referenssi kohteisiin:

https://www.suomenpienkatto.fi/referenssit/

SuomenPienkatto1

Olemme toimineet alalla jo 20 vuotta joten voimme luvata käsi sydämellä että työmme laatuun voit luottaa!

Yhteistyökumppanit

Icopal Oy on maamme johtava huopatuotteiden valmistaja. Käsissämme huopakate taipuu haastaviinkin muotoihin ja soveltuu kaikille kattokaltevuuksille - Icopal-huopakattomallisto mahdollistaa kodillesi juuri toiveidesi mukaisen katon, perinteisellä tai modernimmalla ilmeellä.

SuomenPienkattoLogo

Suomen Pienkatto Oy

+358 40 830 5467

posti@suomenpienkatto.fi

Salituntie 12, 24800 Halikko

https://www.suomenpienkatto.fi/


Remontti & Kuljetus Paku Oy

-monialan osaaja valmiina palvelukseen-

dewalt

Remontti& Kuljetus Paku Oy tarjoaa kattavat remontti- ja rakennuspalvelut vahvalla ammattitaidolla aina laajoista rakennussaneerauksista pieniin pintaremontteihin. 

 

Ajankohtaista

 

Terassi remontit kannattaa varata nyt että pääset nauttimaan auringosta uudella terassilla kesällä! 

Myös kattoremontit on juuri nyt ajankohtaisia!

Rakennustöiden lisäksi meiltä hoituvat käden käänteessä kaikenlaiset arkiset tilanteet, joissa auttava käsi tulee tarpeeseen.

 

Toimialue

 

Päätoimialueemme kattaa Siikalatvan seudun, mutta tarpeen mukaan lähdemme mielellämme töihin ympäri Suomen. Ethän siis epäröi ottaa yhteyttä, kun tarvitset taitavan moniosaajan apua. 

 

Palvelut sekä yksityisille että yrityksille

 

Remontti & Kuljetus Paku Oy on rakennus- ja kädentaitoja sekä reipasta otetta vaativien töiden moniosaaja. Yrityksemme taustalla on yli kymmenen vuoden kokemus muun muassa erikoispuusepän töistä, rakennussaneeraamisesta sekä uudisrakentamisesta. Laaja ja monipuolinen asiakaskuntamme muodostuu sekä yksityisistä kotitalouksista että eri alojen yrityksistä. Kauttamme saat palvelut mitä erilaisempiin rakennustöihin alan kokeneelta ammattilaiselta. Toteutamme esimerkiksi kattotyöt, kaikenlaiset rakennussaneeraamiseen liittyvät työt sekä vaikkapa piikkaukset ja muut purkutyöt.

 

Ota yhteyttä

 

Remontti- ja rakennuspalvelun lisäksi tarjoamme apuamme erilaisiin arkisiin tilanteisiin. Olipa kyseessä lampun vaihto, pattereiden ilmaaminen tai vaikkapa lumityöt – kutsu meidät paikalle! Hoidamme työn kuin työn tarpeidesi ja toiveidesi mukaisesti, ammattilaisen tehokkuudella. 

Kauttamme saat myös palvelut muuttosi toteuttamiseen alusta loppuun asti laadukkaalla ja siistillä kalustolla.

https://www.rakennuspaku.fi/palvelut

Toimimme yhteistyössä Salvos Finland Oy:n kanssa:

https://www.salvos.fi/

Soita ja kerro millainen työ sinulla odottaa tekijäänsä! Yhdessä löydämme varmasti sopivan ratkaisun juuri sinun tarpeisiisi.

 

Yhteystiedot

Aki Lämpsä / Piippola

0442313179

remonttipaku@gmail.com

https://rakennuspaku.fi/


Just-Jämsä Oy 

-Aurinkopaneelijärjestelmät rautaiselta ammattilaiselta-

Just-Jämsä-aurinkosähköjärjestelmät

Yritys

Just-Jämsä Oy on vuonna 2007 perustettu sähkötöihin ja aurinkopaneelijärjestelmiin erikoistunut yritys, jonka toiminta-alueena on Keski-Suomi. Sähköalan palvelut on suunnattu sekä yrityksille, taloyhtiöille, että kotitalouksille.

Just_Jamsa_Oy_kk_ei_numeroa

Toimialue

Pääasiallinen toimialueemme Keski-Suomen talousalue, mutta teemme sopimuksen mukaan koko Suomen alueella asennuksia.

Yhteistyö

Just-Jämsä Oy kuuluu Onnisen kanssa yhteistyössä toimivaan Elfin-urakoitsijoiden ketjuun. Elfin-asiantuntijan kanssa löydät helposti sinulle sopivimman ratkaisun, olipa kyseessä iso tai pieni sähköurakka. Kokenut ammattilainen tuntee alan säännökset ja tietää millainen ratkaisu on turvallisin, taloudellisin ja kestävin vuosiksi eteenpäin. Elfin-urakoitsijoiden kautta saat myös parhaat ja turvallisimmat sähköalan tarvikkeet sekä ammattitaitoisen ja ystävällisen palvelun.

Palvelut

Just-Jämsä Oy tekee isot ja pienet sähkötyöt laidasta laitaan. Kauttamme saat sekä erilaiset huoltotoimenpiteet että talotekniikkaan ja kiinteistöihin liittyvät sähkötyöt. 

Tässä palvelut mitä meiltä mm. saat: sähköasennus kaikkiin kohteisiin, sähköurakointi: kaikki kohteet omakotitaloista teollisuuslaitoksiin, talotekniikka: kaikki sähkötyöt sulakkeen vaihdosta koko asunnon sähköistykseen, kiinteistöjen sähkötyöt, kesämökkityöt ja mökin sähköistykseen liittyvät työt, toimistoremontit, isommat aliurakoinnit, sähkösaneeraukset ja latauspisteet sähköauton lataukseen myös paikoilleen asennettuna.

Referenssit

Tekemämme urakat puhuvat puolestaan, ja tyytyväiset asiakkaat ovat kehuneet huolellisesti valmisteltuja ja viimeisteltyjä töitämme. Erityisosaaminen meiltä löytyy aurinkopaneelipuolelta.

Ota yhteyttä

logo

Jani-Henrik Järvinen

040 761 4007

jani.jarvinen@justjamsa.fi

info@justjamsa.fi

https://justjamsa.fi/


Lattia- ja rakennusliike Pietun PP

-Lattia- ja rakennustyöt 20 vuoden kokemuksella-

pietunpp

Yritys

Me teemme työt sovitusti ja sinä voit tilaajana keskittyä onnistuneesta lopputuloksesta nauttimiseen.

Rakentaminen ja remontointi on taitoa vaativa laji. Kukin hanke vaatii yksilöllisen suunnitelman ja asianmukaisen toteutuksen onnistuneen lopputuloksen takaamiseksi. Rakennusliikkeemme henkilökunnalla on vankka kokemus erilaisista rakennus- ja remonttihankkeista, ja kaikki kohteet toteutetaan ammattitaidolla, työn laadusta tinkimättä ja asiakkaiden kanssa sovittuja aikatauluja noudattamalla.

Edellä mainituista syistä rakennusliikkeemme onkin ollut sekä yksityisten että yritysasiakkaidemme suosima rakennus-, remontointi- ja saneerauspalveluiden luottotoimittaja Keski-Suomen alueella jo 20 vuoden ajan.

Toimialue

Toimimme Keski-Suomen, Etelä-Savon ja Pohjois-Savon alueilla. 

Palvelut

Parketti-, laminaatti-, lauta- ja kivilattioiden asennus ja hoitotyöt alueella Pieksämäki, Mikkeli, Jyväskylä ja muu Keski-Suomi.

Suoritamme vaativatkin lattiatyöt vuosikymmenten kokemuksella ja tinkimättömällä ammattitaidolla. Olipa kyseessä asuinhuoneiston, toimitilan tai vapaa-ajan kohteen lattian toteutus, voit luottaa siihen että työmme laatu ja lopputulos miellyttää silmää.

Toteutamme esimerkiksi seuraavat remonttipalvelut: kylpyhuoneremontit, huoneistojen pintaremontit esimerkiksi maalaukset, tapetoinnit, paneloinnit, keittiöremontit, saunaremontit, kalusteasennukset, kosteusvaurioiden korjaustyöt, laatoitustyöt, kattojen, seinien ja lattioiden tasoitustyöt, porrashuoneiden remontit ja kunnostukset, piharakennusten ja katosten rakennus, ulkoverhousten uusinta, ulkoverhousten maalaustyöt, uudisrakennusten sisätyöt, terassien rakennus- ja kunnostustyöt, laiturien kunnostukset ja rakennustyöt. 

Loma-asuntojen kunnossapitopalvelut

Meiltä saat myös loma-asuntojen kunnossapitopalvelut alueella Pieksämäki, Varkaus, Joroinen, Juva, Hankasalmi ja muu Keski-Suomi.

Referenssit

Referenssit löytyvät sivuiltamme ja pääset niitä katsomaan myös tästä.

Yhteistyökumppanit

Saat kauttamme myös ammattilaisen kohteesi maanrakennustöihin, LVI- ja sähköasennukseiin sekä pihojen rakennustöihin. Saat kauttamme aina kaikki tarvittavat materiaalit, työt ja toimituksen avaimet käteen periaatteella. Kun haluat kokeneen ja luotettavan toimittajan kohteeseesi rakennus- ja remonttihankkeeseen, ota meihin yhteyttä.

Ota yhteyttä

pietunpplogo

Pekka Pietikäinen

0400 611 844

info@pietunpp.fi

https://pietunpp.fi/


Matto ja maali Koskinen Oy

-palveleva ammattilainen Saarijärveltä-

DSC_0001

Sisustustarvikkeet meiltä Saarijärveltä

Matto Ja Maali Koskinen Oy on täyden palvelun sisustusalan liike. Myymälästämme (osoitteesta Ilolantie 20) löydät remonttitarvikkeet monipuolisesti lattiasta kattoon. Hannu Koskisella on vankka kokemus ja tietämys alan eri sektoreilta, jota hän voi hyödyntää niin asiakas- kuin työpalveluissakin yhdessä ammattitaitoisen henkilökunnan kanssa. 

Yritys

Maalarimestari Erkki Koskinen perusti maalausliikkeen vuonna 1954 ja toimi yrityksen johdossa vuoteen 1988 saakka. Yrittäjävastuu siirtyi tämän jälkeen hänen pojilleen Jormalle ja Hannulle. Vuodesta 2014 lähtien yrityksen toiminnasta on vastannut toisen polven maalarimestari Hannu Koskinen.

Yhteistyö

Olemme osana valtakunnallista Värisilmä-ketjua ja tämän takia meillä on hyvän palvelun lisäksi erittäin laaja ja laadukas valikoima sisustus- ja remonttitarvikkeita. Meiltä löydät takuulla kaiken sisustamiseen tarvittavan katosta lattiaan ja siltä väliltä. Kaikille myymillemme tuotteille on myös saatavana asennuspalvelu ja ulkoremontteja varten vuokraamme henkilönostimia!

Tuotteet ja palvelut

Meiltä saat mm. nämä tuotteet: lattiapäällysteet, laatat, maalit, tapetit, valaisimet, kaihtimet, kylpyhuonekalusteet ja liukuovet. Meidän kautta myös nämä palvelut: huoneistoremontit, kylpyhuoneremontit, saunaremontit, keittiöremontit, maalaustyöt, tapetoinnit ja mattotyöt.

Matto ja Maali Koskisen vankka kokemus alan töistä antaa hyvät lähtökohdat kun on kyseessä huoneisto,- sauna,- kylpyhuone tai keittiöremontti. Myös lattianpäällystys,- tapetointi,- sekä sisä,- ja ulkomaalaustyöt kuuluvat palveluihimme.

Henkilönostimet myös meiltä

Vuokraamme myös erikokoisia henkilönostimia. Hinattavat Dino-nostimet ovat turvallisia ja helppokäyttöisiä. Annamme aina opastuksen koneen käyttöä varten.

DSC_0005

Tervetuloa asioimaan kanssamme.

matto ja maali logo

Ilolantie 20, 43100 Saarijärvi

myynti@mattojamaalikoskinen.fi

014-421775

Hannu Koskinen

hannu.koskinen@mattojamaalikoskinen.fi

040-5544244

https://www.mattojamaalikoskinen.fi/


Rakennuspalvelu Lajufix - Imatra

-Rakennuspalvelut lattiasta kattoon-

lajufix

Alue

Toimimme pääsääntöisesti Etelä-karjalan alueella, tarvittaessa myös Etelä-savon sekä Kymeenlaakson alueella.

Työkokemus

Työkokemusta rakennusalalta on kertynyt noin 15 vuoden ajalta ja koulutamme ja kehitämme jatkuvasti itseämme.

lajufix2

Palvelut

Meiltä saat mm. nämä palvelut: sisäremontit lattiasta kattoon, maalaustyöt, levytys- ja väliseinätyöt, listoitus, panelointi, laatoitus, laminaatin ja parketin asennus, muovimaton asennus, kalusteasennukset, kylpyhuoneremontit, saunaremontit, julkisivuremontit, runkotyöt ja kaikki kirvesmiestyöt, katot:huopa, tiili ja pelti, Katepal-huopakatteen sopimusasentaja, terassit, piharakennukset, salaojaremontit, mökkitalkkaripalvelut, nurmikon leikkuut, pihatyöt, lumityöt ja polttopuiden teko.

 Me rakennamme uutta ja korjaamme vanhaa.

lajufix3

Asiakaspalautteita

“Osaavaa palvelua ja kaikki sujui aikataulussa”

“Mukava mennä mökille, kun kaikki on valmiiksi kunnossa!”

“Pieni maalausremonttikin saatiin hoidettua näppärästi ja taulut seinälle…”

lajufix1

Ota yhteyttä

Paikallinen ammattilainen valmiina palvelemaan juuri Teitä!

Marko Lajunen Tmi Lajufix

050 342 1362

Y-tunnus 2716289-4

Sepänkatu 6, 55800 Imatra

tmilajufix@gmail.com

https://lajufix.fi/


Akustin Rakennuspalvelu

-Rakennuspalveluita ammattitaidolla Mikkelissä ja lähialueilla-

akustinrakennuspalvelu

Yritys

Yhden miehen firma-periaatteella toimiva, mutta yhteistyöverkostojen avulla toteutamme myös isommatkin kohteet korkealla laadulla ja ammattitaidolla teille avaimet käteen-kokonaisuutena.

Toimialue

Toimimme Mikkelissä ja lähialueilla aina koko Etelä-Savon maakunnan kattaen.

Palvelut

Meiltä saat mm. kattotyöt, lattiatyöt, maalaustyöt, ulkovuoraukset, uudiskohteet, katsastukset, huoltotyöt ja saneeraukset. Toteutamme näitä kaikkia töitä kaikenlaisiin kohteisiin.

Kattotyöt

Katto on talon julkisivun yksi tärkeimmistä elementeistä. Lisäksi katon ja sen rakenteet tulee olla kunnossa, koska katto suojelee taloa. Teen kattotöitä huolloista asennukseen:

Pelti - ja tiilikaton asennukset, katon pesut, katon maalaukset, uusiminen ja remontit, räystäiden asennukset ja huollot, lisälämmöneristyksen asentaminen ja katsastukset

Lattiatyöt

Lattian valinta lähtee materiaaleista. Lattian tulee olla kestävä ja pitkäikäinen ja miellyttävä jaloille. Lattian valintaa vaikuttavat myös asennettavuus ja käyttökohde. Teen lattiatöitä huollosta asennukseen:

lattian maalaukset ja huollot, laminaattilattian asennukset ja listoitukset

Maalaustyöt

Talon julkisivun näkyvin elementti on väri ja maalipinta. Lisäksi oikeanlaisilla maaleilla pidennetään talon ikää ja enneltaehkäistään rakenetellisia vaurioita. Teen maalautöitä kaikenlaisiin kohteisiin:

Opastus maalisen valintaan, seinän maalaukset ja muiden kohteiden maalaukset.

akustinrakennuspalvelu2

Ulkovuoraukset

Ulkovuorauksen tavoite on luoda energiatehokkaita rakenteita ja sitäkautta säästää energiakustannuksissa. Teen kaikenlaisia ulkovuoraukseen liittyviä töitä: Lisälämmöneristys, ulkovuoraukset ja muut energian säästöön liittyvät asennukset.

akustinrakennuspalvelu1

Ota yhteyttä

Akustin Rakennuspalvelu

Y-tunnus: 2582088-1

Graanintie 19 B28, 50190 MIKKELI

040 093 7767

akusti.lehtinen@gmail.com

http://www.akustinrakennuspalvelu.fi/


Ikkunasepät Oy

-ikkuna ja oviremontit asennuslähtöisellä konseptilla-

ikkunaseppa26

Yritys

Ikkunasepät on vuonna 2017 perustettu ikkunaremontteihin ja oviremontteihin erikoistunut yritys. Me nostimme toimintamme alusta saakka asiakkaan toiveet ja tarpeet toimintamme keskiöön. Kutsumme tapaamme tehdä töitä asennuslähtöiseksi toiminnaksi, sillä asennuksen toimiva palvelukonsepti ja korkea laatu on se, joka tuottaa aina tyytyväisen asiakkaan. Kaikilla työntekijöillä on yli 10 vuoden työkokemus alalta.

Toimialue

Tällä hetkellä toimimme pääosin Etelä-Suomessa. Sopimuksen mukaan myös muualla. 

Tule tervehtimään meitä konttorillemme osoitteeseen Vapaalantie 2, Vantaa.

Palvelut

Ikkuna- ja oviremontit käytännössä kaikenlaisiin kohteisiin mm. omakotitalot, rivitalot, kerrostalot, kesämökit ja vapaa-ajan asunnot, hallit ja toimitilat. 

Löydät meidän referenssit täältä.

ikkuseppa-ovi

Yhteistyö

Teemme yhteistyötä Alavus ikkunat ja ovet Oy valmistajan kanssa.

ikkunaseppa

Joustavuus

Me olemme asennuslähtöinen ikkunasaneeraaja. Se tarkoittaa, että remontit tehdään projekti kerrallaan. Elämässä – ja remonteissa etenkin – tapahtuu yllätyksiä. Me ymmärrämme, että ne eivät ole kenenkään osapuolen mielestä toivottavia, mutta pienenä yrityksenä me olemme valmiita joustamaan asennusten kanssa asiakkaan aikataulun mukaan.

Empaattisuus

Kun tehdään remonttia toisen kotona, tulee yrityksen ymmärtää aiheeseen liittyvä herkkyys. Rakennusala on tunnetusti arvoiltaan kova kuin seppien työkalut. Tämän vuoksi olemme halunneet nostaa ihmisläheisyyden ja asiakkaidemme tunteista huolehtimisen yhdeksi pääarvoistamme. Teemme asiakkaalle remonttia aina kuin omaa kotia, näin lopputulos on taatusti toiveiden mukainen.

Tyylikkyys

Arvona tyylikkyys tarkoittaa sekä kauniita ovia ja ikkunoita että toimintatapojemme tyyliä. Me tiedämme, että jokaisella asiakkaalla on erilainen tyylimaku. Tämän vuoksi pystymme ottamaan huomioon kaikki asiakkaiden tyyli- ja laatuvaatimukset ja tarjoamaan oikeanlaiset ikkunat ja ovet oikein asennettuna.

Ota yhteyttä

Ikkunasepat-logo

Ikkunasepät Oy

040 044 9006 / Eeri Sivonen

045 120 8660 / Pyry Sivonen

Vapaalantie 2, 01650 Vantaa

info@ikkunasepat.fi

https://www.ikkunasepat.fi/


Rakennus ConstRum Oy

 -kokenut ja ketterä kotimainen rakennusliike-

construm

Yritys

Rakennus ConstRum on valmiina palvelemaan teitä kaikenkokoisissa saneeraus ja uudisrakennuskohteissa yli 15 vuoden kokemuksella.

Toimialue

Toimipisteemme sijaitsee Keravalla Päiväläisenkatu 4 osoitteessa, toimimme pääkaupunkiseudulla ja koko uudenmaan maakunnassa.

Palvelut

Remontointi - Olemme erikoistuneet korjausrakentamiseen. Saat meiltä kaikki kodin remontointityöt vahvalla kokemuksella. Teemme myös vahinkosaneeraustöitä vesi- ja palovahinkojen parissa.

Märkätilat - Toteutamme märkätilasaneeraukset vankalla kokemuksella. Construmilta saat huolella tehdyt sekä mitatut vesieristykset ja laatoitukset.

Uudisrakentaminen - Rakennusliike Construm toteuttaa myös uudisrakentamisen kohteet. Omakotitalot, autotallit ja muut pienhankkeet halutessasi "avaimet käteen" palveluna.

Huoneistoremontit - Toteutamme myös kokonaiset huoneistoremontit. Ota rohkeasti yhteyttä niin autamme myös suunnittelussa. Teemme urakointia yrityksille sekä yksityisille.

Vahinkosaneeraus - Vahinkosaneeraustyöt yli kymmenen vuoden kokemuksella. Saatte kauttamme myös tarvittaessa asiantuntijapalvelut vesivahinkosaneerauksiin.

Tulipalokohteet - Toteutamme märkätilasaneeraukset vankalla kokemuksella. Construmilta saat huolella tehdyt sekä mitatut vesieristykset ja laatoitukset.

Keittiöremontit - Rakennusurakoitsija Construm toteuttaa myös keittiöremontit. Saat meidän kauttamme myös tarvittavat sähkö- ja lvi-työt.

Asbestinäytteen otto - Suoritamme ennen töidemme aloittamista myös asbesti. ja haitta-ainenäytteenottotyöt ja hoidamme analysoinnin kumppaneidemme kautta.

Referenssit

Pääset tutustumaan meidän tehtyihin kohteisiin sivuillamme.

construm1

Ota yhteyttä

construmlogo

Rakennus ConstRum Oy

Päiväläisenkatu 4, 04400 Kerava

Sampo Rummukainen

0400 982 652

SAMPO.RUMMUKAINEN@CONSTRUM.FI

http://www.construm.fi/


Maarakennus J.Vuorio Oy

-maanrakennuspalvelut lujalla ammattitaidolla-

kaivurivuorio

Yritys

Koska onnistunut kaivuu-urakointi vaatii taakseen osaavan ja kokeneen ammattilaisen sekä hyvän kaluston, joka soveltuu tehtävään työhön, tästä muodostuu meidän käyntikortti ja asiakaslupaus.

Toimialue

Tampereelta käsin koko Pirkanmaan alueella toimiva Maarakennus J.Vuorio Oy on luotettava valinta suorittamaan niin pienempiä kuin vaativampiakin alan töitä, sekä yksityisille että yrityksille ja kunnille.

Saat meiltä kaikki alan palvelut

Olipa tarpeen sitten kaivuu-urakointi, maansiirto, maa-ainesten kuljetukset tai muut vastaavat palvelut, Maarakennus J.Vuorio Oy hoitaa homman varmasti valmiiksi, sovittuja aikatauluja ja muita yksityiskohtia noudattaen. Ota meihin yhteyttä ja kerro, miten voisimme palvella sinua, tai pyydä vaikka suoraan tarjous omalle urakallesi!

maarakennus vuorio2

Palvelemme mielellämme sekä yksityisiä henkilöitä että tarvittaessa myös muita yrityksiä sekä kunnallisia toimijoita. Hyödynnä rohkeasti osaamistamme ja palveluvalikoimaamme!

Ota yhteyttä

maarakennus vuorio1

Maarakennus J.Vuorio Oy

040 765 0113

Huovisenkatu 5, 33580 Tampere

maarakennusvuorio@gmail.com

https://maarakennusvuorio.fi/


Kattobest Oy

-katto ja julkisivuremontit sekä maalaukset keski-suomen ja uudenmaan alueella-

Kattobestrefkuva

Yritys

Yli 10 vuoden raudanluja kokemus alasta takaa jokaiselle meidän tekemälle remontille tyytyväisen asiakkaan ja virheettömän lopputuloksen.

Palvelut

Kattobest Oy tekee tiilikattojen ja peltikattojen kattoremontit sekä muut kattotyöt. Toteutamme pienet ja suuret kattoremontit, katon korotukset, katon lisälämmöneristykset, katon maalaukset ja talojen julkisivumaalaukset. Teemme ikkuna- ja oviremontit avaimet käteen-periaatteella.  Palvelemme yksityisiä, yrityksiä ja taloyhtiöitä. Toimimme Keski ja Etelä-Suomen alueella.

Veloitukseton kartoituskäynti kohdekiinteistöön

Haluamme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin. Teemme aluksi veloituksettoman kartoituskäynnin kohdekiinteistöösi. Tämän jälkeen osaamme antaa tehtävästä työstä täsmällisen tarjouksen ja toteutussuunnitelman aikatauluineen. 

Itse kattoremontti aloitetaan purkutyöllä, jonka jälkeen kuljetamme syntyvän purkujätteen pois. Seuraavaksi teemme huolelliset pohjatyöt ja toteutamme itse remontin. Kun sinä olet lopputulokseen tyytyväinen, mekin olemme.

Kattobestref2

Kokemuksia

Voit käydä tutustumassa meidän asiakkaiden kattoremontti kokemuksiin tästä ja katsoa mitä mieltä meidän asiakkaat ovat palveluistamme. Toteuttamiamme kohteiden kuvia pääset katsomaan tästä.

Ota yhteyttä

Kattobestlogo

Antti Ratilainen

040 575 7517

antti.ratilainen@kattobest.fi

Nelostie 109, 40270 Jyväskylä

www.kattobest.fi


Maalaamo Vernissa Ky

-yli 30 vuoden kokemus takaa laadukkaan työn ja luotettavan yhteistyökumppanin -

maalaamovernissa1

Toiminta alueemme Pohjois-Savo - Kuusamo- Ruka

Yritys

Maalaamo Vernissan perusti yrittäjä, maalarimestari Marko Ruotsalainen vuonna 2006. Aiemmin hän työskenteli 15 vuoden työjakson Maalaamo Akuntuksella. Akuntuksen lopettaessa toimintansa, päätti Marko perustaa oman yrityksen, Maalaamo Vernissan.

Työskennellessään uransa alkuvaiheessa Savon Rakennusmaalareilla, sai Marko arvostettua oppia mm. Tarmo Revolta. Sitä oppipaikkaa hän pitää asiallisen tiukkana ja erityisen kouluttavana. Samoin kuin aikaa Akuntuksen Olavi Kuusiston opissa, jolloin opittiin mm. vaativa kirkkojen restauroinnin ammattitaito. Samana aikana muotoutui, nykyäänkin käytössä oleva Vernissan johtamisen toimintamalli: arvosta asiakastasi, luota työntekijöihinsi.

Tarjoamme maalausalan ammattilaiset käyttöönne vankalla kokemuksella, yhteistyö  markkinoiden johtavien materiaalitoimittajien kanssa takaa työllemme parhaan lopputuloksen. Hoidamme niin julkisivu- kuin sisämaalaukset. Kauttamme myös huoneistoremontit,  laatoitukset, tasoitetyöt ja myös vaativat kirkkojen restauroinnit.  Kauttamme myös vahinkosaneeraukset, nostokoriautopalvelut ja kokonaisvaltainen asbestipurku.

Maalaamo Vernissa on Pintaurakoitsijat ry:n jäsenyritys. Tällä varmuustekijällä on merkittävä painoarvo silloin, kun asiakas tekee päätöksen laadukkaasta maalausurakoitsijasta.

Pintaurakoitsijat ry on palkinnut Maalaamo Vernissa Ky:n vuoden 2014 pintaurakointiyrityksenä. Viisihenkinen tuomaristo perusteli valintaansa muun muassa yrityksen poikkeuksellisen hyvin hoidetulla taloushallinnolla, kasvuhakuisuudella ja kannattavuudella.

Vastuullista yrittämistä

Maalaamo Vernissa liittyi Pintaurakoitsijat -yhdistykseen vuonna 2007 ja yritys kuuluu myös Tilaajavastuut.fi -järjestelmään. 

Sieltä palvelun tilaaja voi tarkistaa helposti työn toteuttajayrityksen sen hetkisen toiminnallisen tilanteen.

Vernissan palkkalistoilla on sesongin mukaan 25 - 60 maalaria, kirves-, laatta- ja mattomiestä.

Maalaamo Vernissa on löytänyt alansa osaavat ammattilaiset jotka takaavat asiakkaalle laadukkaan toiminnan kaikilla korjausrakentamisen osa-alueilla.

Maalaamo Vernissa tarjoaa aina asiakkailleen laadukasta korjausrakentamisen kokonaispalvelua. Ammattilaisten toteuttamana.

Maalaamo Vernissa tekee mm. vanhojen rakennusten saneerausmaalausta, julkisivusaneerauksia, sisämaalauksia,huoneistoremontteja, sauna- ja kylpyhuoneremontteja, vesi– ja palovahinkosaneerauksia, sisäilmaongelmakorjauksia,laatoituksia, lattiapinnoituksia, koristemaalauksia sekä myös kirkkojen restaurointeja. Nostokoriautopalvelut, asbestikartoitukset sekä kokonaisvaltainen asbestipurku ovat myös osa laajaa palvelutarjontaamme ja paljon muuta.

Palveluitamme

Julkisivumaalaukset

Sisämaalaukset

Huoneistoremontit

Laatoitukset, vesieristykset

Tasoitetyöt

Huoneistojen ovien vaihdot

Vahinkosaneeraus

Pienimuotoiset linjasaneeraukset

Kokonaisvaltainen asbestipurku, asbestikartoitukset

Taloyhtiöiden saunaosastot

Porraskäytävien lattiapinnoitteiden uusinta

Lattioiden epoksi-/akryyli -pinnoitteet

Toimistotilamuutokset

Kirkkojen restauroinnit

Piha-aidat (puu/metalli)

Taloyhtiöiden roskakatokset

(alusta loppuun)

Puunkaadot

Nostokoriautopalvelu (max. 28 m)
- henkilönostot
- lumityöt

Vernissan pääyhteistyökumppaneina ovat tällä hetkellä taloyhtiöt; pitäen sisällään pääasiassa korjausrakentamista, julkisivukorjauksia, vesivahinkosaneerauksia sekä homekorjauksia. Myös uima-allasosastojen korjaustyö sujuu. Taloyhtiöiden kanssa tehtävät korjausrakentamisen vuosisopimukset kuuluvat myös yrityksen kokonaispalveluun.

Ota yhteyttä

maalaamovernissalogo

Varikkokatu 2, 70620 Kuopio

marko.ruotsalainen@maalaamovernissa.fi

050 533 3764

www.maalaamovernissa.fi


Kompetentti Oy

-maalaus, saneeraus ja korjausurakoinnin ammattilainen uudenmaan alueella-

Kompetentti kuva1

Kompetentti Oy on maalaus-, saneeraus- ja korjausurakointiin erikoistunut yritys. Toimintamme on keskittynyt pääasiassa Uudellemaalle. Työntekijöillämme on pitkäaikainen vankka ja erittäin laaja kokemus erilaisista saneeraus ja uudiskohteista. Toteutamme hankkeet tilaajan kanssa hyvässä yhteistyössä niin, että loppukäyttäjä on tyytyväinen työmme lopputulokseen. Yksityishenkilöiden kanssa toimiessa pyrimme aina mahdollisimman hyvään ja riittävään tiedottamiseen, näin asiakas pysyy tietoisena projektin kulusta. Yrityksemme palveluista yksityisillä asiakkaillamme on mahdollisuus saada kotitalousvähennys.

Kokemuksia

Enpä olisi ikinä uskonut, että näin mukavia, reippaita, ahkeria, lupausten mukaisia (ja vähän enemmänkin) urakoitsijoita vielä löytää. Ja vieläpä ihan ”pystymetsästä” ja noviisina. Kompetentti Oy:n toiminnassa ei pienintäkään huomautettavaa. Erittäin mukava ja ystävällinen yrittäjä apupoikineen ja -miehineen ylittivät odotuksemme reippaasti. Viisiportaisessa asteikossa antaisin kuusi tähteä, jos vaan voisin. Suuri kiitos vielä kerran ja iso peukku!!!!!

Kompetentti kuva2

Valitsin tämän yrityksen tarjousten kilpailutuksen jälkeen kahdesta syystä

1. Alustava tarjous oli parhaiten tehty. Urakan arvioidut vaiheet, työ- ja materiaalitarpeet olivat kaikki avattu erikseen.

2. Hinta oli huomattavasti kohtuullisempi, kuin monen muun yrityksen kohdalla. Remontti sujui suunnitellussa aikataulussa ja hinta pysyi arvioidussa, vaikka suunnitelmat jonkin verran muuttuivatkin urakan edetessä. Kaikkiin muutoksiin suhtauduttiin positiivisesti ja kannustavasti. 

Urakoitsija oli itse työmaalla hommissa apunaan toinen työmies. Molemmat olivat erittäin miellyttäviä, palveluhenkisiä ja ahkeria. Työmaa pidettiin niin siistinä kuin on mielekästä, mainitsemani pienet puutteet korjattiin ripeästi ja kaikkiin viesteihin vastattiin ripeästi viikonpäivästä tai kellonajasta riippumatta. 

He auttoivat myös mm. parkettipakettien ja keittiökalusteiden sisään kantamisessa, ilman mitään erillistä korvausta tai keskusteluja. Mitään ongelmia ei yrityksen kanssa ollut missään vaiheessa ja käytän mielelläni heitä uudelleenkin, jos remonttitarvetta ilmenee.

Ota yhteyttä

Kompetentti Oy

+358451555411

kompetenttioy@gmail.com

https://kompetentti.com/


Maalausliike Pinnalle Oy 

-laatua ja osaamista keski-suomesta-

20200311_101912

Maalausliike Pinnalle Oy on Keski-Suomen alueella toimiva yritys, jonka erikoisosaamisaluetta ovat puuverhoiltujen ja rapattujen julkisivujen uudis- ja huoltomaalaukset, tiilikattojen puhdistukset ja pinnoitukset sekä peltikattojen pesut ja maalaukset. Näiden lisäksi palveluihimme kuuluvat sisämaalaukset, julkisivuremontit ja lumenpudotukset.

20190521_153943

Yritys

Pinnalle Oy työllistää tällä hetkellä 6 vuotta maalausalalla toimineen yrittäjän lisäksi yhden maalarin, jonka kokemus maalaustöistä on 5 vuotta. Olemme saaneet asiakkailtamme hyvää palautetta laadukkaasta ja ripeästä työstä sekä positiivisesta asenteesta työntekoon. Tavoitteenamme on aina ensisijaisesti tyytyväinen asiakas, minkä vuoksi käymme jokaisen työmaan lopuksi urakan läpi yhdessä asiakkaan kanssa. Laskun lähetämme vasta sitten, kun asiakas on hyväksynyt työn.

20190804_182134

Toiminta

Käytämme ainoastaan laadukkaita ja hyväksi todettuja työvälineitä sekä -menetelmiä. Kattojen pesuissa pinnoituksissa käytämme polttomoottorikäyttöistä korkeapainepesuria sekä korkeapainemaaliruiskua. Jokaiseen tekemäämme urakkasopimukseen sisältyy lupaus toimia työturvallisuutta ja työn laatua koskevien ohjeistusten ja säädösten mukaan. Annamme työlle aina kahden vuoden takuun, joka alkaa asiakkaan hyväksymästä lopputarkastuksesta.

Ota yhteyttä

pinnalle (2) 

Arttu Karisto

0451599959

arttu.karisto@gmail.com

www.pinnalle.fi

https://www.facebook.com/pinnalleoy


LVI-Limino Oy

-ammattilainen talosi vaativissa taloteknisissä ratkaisuissa-

lvi-limino

Toimialue

Lahti, Lappeenranta, Joensuu, Jyväskylä, Helsinki, Turku, Tampere, Kotka ja Kouvola. Myös muualla sopimuksen mukaan.

Yritys

LVI-Limino Oy työllistää monta kokenutta LVI-asentajaa, jotka auttavat kaikissa putki-, lämmitys ja LVI-alan töissä. Olemme erikoistuneet kodin putkiremontteihin, jossa viemärisaneeraukset toteutetaan sukittamalla, lämmitys- ja käyttövesiremontti toteutetaan Uponor KOTI laaturatkaisuilla. Putkimiehemme ovat LVI-alan kokeneita ammattilaisia, joilla vaativimmatkin työt toteutuvat sovitussa aikataulussa.

Palvelut

Viemärin sukitus

Viemärin sukituksessa vanhan viemäriputken sisään puhalletaan paineilman avulla epoksilla kyllästetty huopasukka, joka kovettuessaan muodostaa kestävän, saumattoman ja itseään kantavan rakenteen.

Käyttövesiremontti

Asennamme uudet käyttövesiputket pinta-asennuksena mahdollisimman huomaamattomasti, hyödyntäen yhdessä asiakkaan kanssa tarkasti suunniteltuja reittejä. Käytämme laadukasta ja kestävää Uponor-komposiittiputkea, jolle myönnämme 10 vuoden järjestelmätakuun. Ammattitaitoiset asentajamme ja tyylikkäät vesikalusteet takaavat mutkattoman kokonaisuuden talosi uudeksi käyttövesijärjestelmäksi.

Lämpöverkkoremontti

Lämpöverkkoremontissa asennetaan Uponor-komposiittiputket sekä kotimaiset Purmon patterit. Työllemme lupaamme 10 vuoden järjestelmätakuun. Metalliset putket syöpyvät ajan myötä ja veden lämpötilavaihtelut rasittavat putkia. Lämpölaajeneminen on yleisin syy lämpöverkon putkien syöpymiselle. Lämmitysputken rikkoutuminen voi johtaa ikävään vesivahinkoon. Ikävimmässä tapauksessa vakuutus ei korvaa vesivahinkoa täysimääräisesti, jos putkien tekninen käyttöikä on ylittynyt.

Yhteistyö

lvi-limino uponor

Olemme Uponor KOTI -asennusliike. Yhtiömme täyttää laatuvaatimukset ja asentajillamme on vaadittu kokemus LVI-alan töistä. Uponorin tuotteiden toimitusvarmuus ja laatu takaa erinomaisen lopputuloksen, jossa voimme antaa takuun sekä työlle että asennukselle. Käytämme vain hyväksi todettuja tuotemerkkejä kaikissa asennustöissämme! Täältä voit lukea tarkemmin Uponor KOTI-laaturatkaisusta.

Ota yhteyttä

lvi-limino logo

LVI-Limino Oy

Hietapellonkatu 14, 15160 Lahti

asiakaspalvelu@limino.fi

010 2000 190

https://www.facebook.com/LiminoOy/

https://limino.fi/


PHP Remontit Oy

-laadukasta rakennuspalvelua pohjois-savosta-

php remontit 

Yritys

PHP Remontit on kolmen rakennusalan ammattilaisen vuonna 2018 perustama huoneistoremontteihin erikoistunut, Pohjois-Savon alueella toimiva rakennuspalveluiden yritys. Tarjoamme laadukkaita palveluita yksityisasiakkaille ja yrityksille kymmenien vuosien kokemuksella. 

Jokaisella yrittäjällä on omat erikoisosaamisalueensa. Jolloin he muodostavat yhdessä toimivan ja laaja-alaisia palveluita tarjoavan yrityksen. Mikon erityisosaamista ovat timpurin työt ja lattiat ja Manu on pätevöitynyt erityisesti kalusteasennuksiin sekä timpurin töihin. Lisäksi molemmat on työskennellyt rakennusalalla kymmenestä viiteentoista vuoteen, joten rakennusalan perusosaaminen ja taidot ovat karttuneet matkan varrella.

php remontit auto

Ota meihin yhteyttä, kun tarvitset asiantuntevaa rakennuspalvelua!

Palvelut

Huoneistoremontit, puu- ja parkettilattioiden asennus-, hionta- , lakkaus- ja värjäystyöt, kattoremontit ja -pinnoitustyöt, tasoite- ja maalaustyöt, sauna ja kylpyhuoneremontit sekä muut laatoitustyöt, tapetoinnit, keittiöremontit sekä muut kalusteasennukset.

Asiakkaat

Suurin osa remonttikohteistamme tulee meille joko asiakkaidemme suosittelemina tai yhteistyökumppaneidemme ohjaamina, ja se, jos mikä, kertoo meistä ja tekemisistämme kaikista eniten.

Tästä pääset katsomaan meidän tekemien kohteiden kuvia.

php remontit keittiö 

Ota yhteyttä

php remontit logo

PHP Remontit Oy

Mikko Varpiola, 0445778969, mikko@php-remontit.fi

Manu Koivisto, 0453312312, manu@php-remontit.fi

https://www.facebook.com/PHP-Remontit-335279070561002/

https://php-remontit.fi/


Lännen Laatupinta Oy 

-Ammattilainen lähelläsi Satakunnan, Pirkanmaan ja Varsinais-Suomen alueella-

fe832849-fad0-4fb2-9940-a2d1ab92c79f

Yritys

Lännen Laatupinta Oy on maalaus sekä remonttipalveluita tarjoava yritys 10 vuoden kokemuksella. Suurimmat osaamisalamme ovat sisäremontit sekä kaikki maalaustyöt. 

Palvelut

Meidän kautta saat ammattilaisen kaikkiin näihin töihin: kaikki kodin sisäpintaremontit, lattiatyöt, maalaustyöt, kattohuolto, katonmaalaukset & pinnoitukset, tasoitetyöt. Yli 10 vuoden kokemus näistä töistä. 

Voit käydä katsomassa asiakaskokemuksia meidän tekemistä töistä tästä.

Asiakkaat

Palvelemme yksityis- ja taloyhtiöasiakkaat niin kuin myös yritysasiakkaat. 

Ota yhteyttä

logo2

Lännen Laatupinta Oy

044 259 2522

myynti@lannenlaatupinta.fi

https://www.lannenlaatupinta.fi/

https://www.facebook.com/LannenLaatupintaOy/


Rakennuspalvelu Jan-Sat Oy

-Monipuoliset rakennusalan palvelut Keski-Suomesta-

jan-sat sauna

Yritys

Rakennuspalvelu Jan-Sat Oy tarjoaa laadukkaita rakennusalan palveluja pääasiassa avaimet-käteen-periaatteella Muuramessa ja ympäristökunnissa, noin 100km säteellä. 

Monipuoliset palvelumme kattavat kaikki alan työt uuden talon rakentamisesta vanhan remontointiin. Suoritamme työmme aina huolella aikatauluja ja asiakkaan toiveita tarkoin noudattaen mikä takaa tyytyväisyytesi! 

Toimimme tarvittaessa myös aliurakoinnin muodossa.

Tarjoamme monipuoliset rakennuspalvelut uudesta vanhan korjaamiseen.

jan-sat-kylppäri

Palvelut

http://www.jan-sat.fi/palvelut

Uudisrakentaminen, omakotitalot, paritalot, rivitalot, puutalot,kivitalot, rakennuspellitykset, huoneistoremontit, kattoremontit, kylpyhuoneremontit, sisäkattomaalaukset, keittiöremontit, parketti-, laminaatti-, ym. lattiatyöt, laatoitustyöt, perustustyöt, Ikkuna- ja oviasennukset, maalaus- ja tapetointityöt, vahinkosaneeraus.

IMG_20200111_132632

Ota yhteyttä

Kun kaipaat asiantuntevaa ja luotettavaa palvelua ja kysy lisää, palvelemme teitä mielellämme!

jan-sat logo

Jani Ekman

Vanha nelostie 24140950 Muurame

040 587 5036

info@jansat.fi

http://www.jan-sat.fi/