Yhteistyökumppanit

 

Luotettava maanrakentaja KooTec Oy

KooTecKaivinkone

Olemme maanrakennustöihin erikoistunut yritys. Teemme kaikenlaiset kaivuutyöt, salaojitukset,  maansiirtoja ja rakennusten pohjatöitä, viemärit, sadevedet, patolevyjen asennukset, pihatyöt, vesijohdot, pihojen asfaltoinnit, multaukset/nurmikoinnit, tukimuurit, massanvaihdot, kaapelointi, pihojen pinnanmuotoilut ja jätevesijärjestelmät – toteutamme asiakkaan toivomat pienet ja suuremmatkin urakat rautaisella ammattitaidolla alusta loppuun saakka.

Asiakkaamme koostuvat niin omakotitalorakentajista, taloyhtiöistä kuin rakennusliikkeistä. 

Toimialue

Toimimme pääkaupunkiseudun lisäksi Varsinais-Suomessa, Kanta-Hämeessä, Päijät-Hämeessä, Pirkanmaalla ja Satakunnassa.

Yritys 

Yrityksen nuoresta iästä huolimatta yli 15 vuoden kokemus haastavista työkohteista ja työmaista, tämä tekee meistä palvelun tuottajana sujuvan yhteistyökumppanin. Hommat hoituu nopeasti, laadukkaasti ja aiheuttamatta häiriötä esim. taloyhtiön asukkaille. 

Kalusto

Kaivinkoneita 1,5tn koneesta 15tn koneeseen asti, Bobcat-kuormaajia, kuorma-auto sekä timanttiporaus/leikkauskalusto. Kattavan kumppaniverkoston avulla myös, pystymme tarjoamaan työmaalle aina parhaiten soveltuvimman kaluston tehokkaan ja laadukkaan työn takaamiseksi.

Ota yhteyttä

KooTec Oy kun toivot että joku ottaa kopin sinulle vieraasta projektista koskien kiinteistöön liittyviä maanrakennustöitä ja hoitaa sen alusta loppuun saakka kunnialla. 

KooTec Oy

kootec.oy@gmail.com

http://kootec.fi/

puh. 040-8724785

Krister Lindegren


PHK Care LVI-alan ammattilainen

PHKCare_logo

Olemme LVI-alan huolto- ja saneerauspalveluihin erikoistunut yritys. Olemme erikoistuneet lämpöpumppuihin, Ilmalämpöpumppuihin, ilmavesilämpöpumppuihin, maalämpöpumppuihin ja  aurinkosähköön. Kauttamme saat laadukkaan Mitsubishi Electric lämpöpumpun kaikenlaisiin ja kaiken kokoisiin kohteisiin. Teemme myös kaikenlaiset LVI-työt omakotitaloissa. 

Toimialue

Yrityksemme toimipaikka on Seinäjoella, mutta teemme LVI-töitä koko Etelä-Pohjanmaan alueella.

Yritys

PHK Care yrityksen toiminta on vahvaa, laadukasta ja osaavaa. Meillä on jo yli 13 vuoden kokemus LVI-alan töistä. Se mikä tekee meistä erilaisen on se että olemme asiakkaillemme kokonaisuuden tarjoava LVI-ammattilainen. Meillä on myös laaja yhteistyökumppanien verkosto joka mahdollistaa myös isompien kokonaisuuksien toteuttamisen, lämmitysratkaisussa, aurinkosähkössä kuin LVI-puolen kohteissa. 

Olemme Mitsubishi lämpöpumppujen virallisen maahantuojan, Scanofficen valtuutettu jälleenmyyjä. Kauttamme saat myös Aurinkosähköjärjestelmän täysin valmiina asennettuna.  (Maahantuoja Scanoffice)

Kohteet

Kohteitamme ovat kaikentyyppiset LVI-alan työt omakotitaloissa. Teemme työt ammattitaidolla ja loppuun asti kohteessa kuin kohteessa. Haluamme osaltamme auttaa ihmisiä asumaan terveissä taloissa, ja parantaa asumismukavuutta vanhemmissakin taloissa.

“pidämme huolta kodistasi” on asiakaslupauksemme.

Ota rohkeasti PHK Care yhteyttä mikäli joku näistä asioista on ajankohtainen sinun kodissa.

PHK Care

phk.care@gmail.com

lviasennukset.fi

puh. 0400739484

Jarda Moisio


Rakennuspalvelu M.Häkkinen Oy

 

Rakennuspalvelut-M.-Häkkinen-Uudisrakentaminen

Rakennuspalvelut Keski-Suomessa meiltä!

Olemme paikallinen, luotettava ja vakavarainen korjausrakentamiseen sekä uudisrakentamiseen erikoistunut yritys. 

Luotettavasti ja vankalla ammattitaidolla yli 15 vuoden kokemuksella! Henkilökuntamme kouluttaa ja kehittää itseään jatkuvasti pysyäkseen alan kehityksessä mukana.

Kohteet

Teemme niin isot kuin pienetkin työt aina asiakasta kuunnellen ja laadusta tinkimättä, voisikin sanoa että teemme laadukkaasti kaikki työt aina perustuksista viimeiseen piipunhattuun saakka! Meiltä löytyy koneet ja työkalut kaikkeen rakentamiseen, teemme yhteistyötä monen paikallisen ammattilaisen kanssa joten muistathan kysyä myös sähkö, lvi ja maanrakennukseen liittyvistä töistä.

Palvelut

Uudisrakentaminen, omakotitalot, piharakennukset, kesämökit, saneeraustyöt, kattotyöt, saunaremontit, keittiöremontit, hirsirakentaminen, muuraukset ja lattiavalut.

Tyytyväiset asiakkaat suosittelevat meitä:

Erinomainen asiakaspalvelu ja ystävällinen porukka. Työn jälkeä kehui myös valvoja erittäin siistiksi ja huolellisesti tehdyksi. Työ oli ripeää ja asiakkaan toiveet ja ajatukset otettiin matkan varrella hyvin huomioon. Remonttimies oli taitava ja erittäin ystävällinen. Työssä tuli vastaan rakenteellisia asioita, jotka vaativat nokkelia ja toimivia ratkaisuja - nämä kaikki hoituivat ammattitaidolla. Koko remonttiin kului aikaa hieman yli kuukausi. Sekä aika-arvio että kustannusarvio pitivät erittäin hyvin ja kaikki sujui kuten olin suunnitellut. Voin erittäin lämpimästi suositella M. Häkkisen osaamista ja palvelua.

Erittäin hyvä ja tarkka maalausjälki, siisti tapetointi ja suurikuvioisten tapettien kohdistus kohdallaan. Sovittu aikataulu piti, ja työ alkoi joustavasti ja nopealla aikataululla.

Meille mikään työ ei ole liian pieni!

Otathan yhteyttä ja kysy lisää kattavista palveluistamme! 

Marko Häkkinen 

puh.044 78813143

www.rakennuspalveluhakkinen.fi

marko.hakkinen74@outlook.comTakuuvarma remonttirakentaja Muurake Oy

DSC09508 (2)

Olemme pientalojen ulko- ja sisäremonttihin erikoistunut yritys. Hoidamme pientalojen, niin yksityisten ihmisten kuin taloyhtiöidenkin remontti-ja huoltotarpeet,aina perusteellisesti ja ammattilaisen ottein kerralla kuntoon.

Erikoisosaamistamme on omakotitalojen ja rivitalojen ulkoremontit esim. kattoremontit ja ulkomaalaukset, joiden sesonkiaika on kevät ja kesä.

Teemme myös kausihuollot kesämökeille ja omakotitaloihin ja suuremmille kiinteistöille. Siis kaikki kodin remontit saman katon alta.

Toimialue

Yrityksen toimipaikka on Muuramessa ja toimimme Jyvässeudulla ja koko Keski-Suomen alueella.

Yritys

Yrityksemme kokemus pohjautuu lähes 15 vuoden kokemukseen rakennus ja remontointi töistä. Yritys on kasvanut vuosien varrella yksinyrittäjästä useamman ”pakun” osakeyhtiöksi, jossa työntekijöinä on rautaisia ammattilaisia. Haluamme palvella asiakkaitamme aina asiakaslähtöisesti, jokaisen toiveiden mukaan niin, että asiakkuus ei lopu jonkin urakan valmistuttua, vaan alkaa siitä.

Tämä tarkoittaa sitä, että jokainen työ on tehtävä vielä paremmin, mitä sen tekisi itselleen, niin että sen takana voi seistä vielä vuosienkin päästä. Näin toimien pientaloasujan, mökkiläisen tai taloyhtiön vastuuhenkilön ei tarvitse murehtia rakennuksista vaan voi keskittyä asumiseen, lomailuun ja rakkaisiin harrastuksiin.

Me autamme!

Kalusto

Käytössämme on nykyaikaiset työkoneet ja laitteet hyvin kattavasti, aina maaliruiskuista alumiini telineisiin.

Yhteistyökumppanit

Meillä on myös laaja yhteistyökumppaniverkosto josta saamme apua tarvittaviin lvis- töihin sekä nostintöihin.

Ajankohtaista

Nyt on ulkoremonttien ja maalauksien aika. Nyt on rakennuksien kausihuoltojen aika.

Onko kesämökkisi tai vapaa-ajanasuntosi Keski-Suomessa? Soita tai laita viestiä meille, me huolehdimme, sinä nautit. Jos et itse pääse mökillesi keväthuoltoja tekemään, älä huoli me hoidamme!

Pyydä apuun remonttimiehesi!

Muurake Logo pdf 

044 285 7948

muurake.fi 

juho.nissinen@muurake.fi


JWR-Remontit Oy

Keittiö

Onko remontin tarvetta vai rakennatteko uutta, tarvitseeko julkisivu uuden verhouksen tai maalia pintaan, vuotaako katto, vaatiiko kylpyhuone päivitystä tai muut tilat remonttia, tarvitsetteko kirvesmiesporukkaa rakentamaan teille uuden kodin tai tarvitsetteko jo suunnitteluapua alusta asti, uusitaanko sähköt, tähän vastaus on JWR-REMONTIT.

Yritys

JWR-REMONTIT on vuosia toiminut kaikenlaiseen remontointiin ja uudisrakentamiseen keskittynyt perheyhtiö kahdessa sukupolvessa. Työmme laatu on laadukasta, yksilöllistä ja nopeaa. Rakastamme työtämme ja haluamme että se näkyy asiakkaalle asti. Kuuntelemme asiakkaan toiveita ja hoidamme hommat mahdollisimman helpoksi asiakkaalle ns.avaimet käteen. Tyytyväinen asiakas on aina lähtökohtana kaikessa toiminnassamme. Tästä osoituksena hyvä asiakaspalaute tekemistämme töistä.

Toimialue

Pääsääntöisesti toimimme Keski-Suomen alueella, mutta tarvittaessa pystymme toteutuksiin myös muualla päin suomea.

Kohteet

Kauttamme hoituu julkisivuremontit, talon maanrakentaminen, kattotyöt, kylpyhuone- ja tilaremontit, kaikki sähkötyöt aurinkosähköön saakka ja uudisrakentaminen.

Kylpyhuone2

Meillä on nykyaikainen kalusto ja ammattitaitoinen henkilökunta valmiina palvelukseen tekemään haaveistanne totta nopeallakin aikataululla.

Rakennus- ja saneerauspalvelut

#takuullatapahtuu

jwr.fi-oranssi

Juha Knööppi

uudisrakentaminen ja saneerausrakentaminen

sähköasennukset

työnjohto / myynti

0405276201

juha.knooppi@jwr.fi

https://www.jwr.fi/Rakennus Raami Oy

Raami esittelykuva, Remonttilinkki

Tarjoamme rakennus-, saneeraus- ja maalauspalveluja kotitalouksille, taloyhtiöille ja yrityksille.

Toimialue

Toimimme Jyväskylässä ja lähialueilla. Aktiivinen viestintä, laadukas lopputulos sekä palveluiden laaja ja joustava tarjonta takaavat hyvän asiakaskokemuksen ja pitkäaikaisen luottamuksen.

Yritys

Rakennus Raami on perustettu 2016 ja yritysmuoto on päivitetty osakeyhtiöksi 2018.

Ammattitaitomme rakentuu 7 vuoden yrittäjäkokemuksesta, rakennusinsinöörin koulutuksesta, motivoituneesta henkilöstöstä, laajasta yhteistyökumppanien verkostosta ja jatkuvasta halusta kehittyä.

Palvelut

Asuin- ja liiketilojen saneeraus, kylpyhuoneet, keittiöt ja muut kalusteasennukset, pintaremontit huoneistoihin ja julkisiin tiloihin, runkorakenteiden korjaukset ja muutokset, katto- ja julkisivuremontit, ulko- ja sisämaalaukset, ulkorakennukset ja terassit.

Vahinkosaneeraus

Kalmahuoneistot, häätöasunnot, homevauriot, vesivahingot ja tulipalot.

Referenssit

Palveluitamme käyttävät mm. Lumo vuokra-asunnot, KAS asunnot, THR palvelu Oy sekä useat muut paikalliset isännöitsijät, taloyhtiöt ja yritykset.

Yhteystiedot

rakennusraamilogo

Aleksi Salojärvi

0400263910

rakennusraami@gmail.com

www.rakennusraami.fi


Puunjalostus Saarelainen Ay

PuunjalostusSaarelainen

Olemme säilytyskalusteisiin erikoistunut puusepänliike. Valmistamme mittatilauksena kaapistot ja keittiökalusteet . Olemme paikallinen pitkään toiminut ammattilainen valmiina Teitä varten.

Toimialue

Yrityksen toimipaikka on Hankasalmella ja toimimme Jyvässeudulla ja koko Keski-Suomen alueella.

Meiltä saat nämä palvelut

Kalusteet koteihin ja julkisiin tiloihin, kaapistot, kalusteasennukset, ikkunat ja ovet sekä höyläykset. Maalaamomme mahdollistaa myös pintakäsittelypalvelut. Valmistamme myös kaikki erikoiskoot mittatilaustyönä tarvittaessa.

Yritys

Yrityksessämme on laaja-alaista kokemusta puusepäntöistä ja monenlaisista työkohteista 35 vuoden ajalta.

Kalusto

Tavalliset verstaan puusepänkoneet, 7-karainen listahöylä ja ruiskumaalaamo.

Asiakaslupaus

Toimintamme perustana on joustava palvelu ja tinkimätön laatu.

Ota yhteyttä

Puunjalostus Saarelainen Ay 

0405304688

jaakko@saarelainen.fi

www.saarelainen.fi


T:mi Jari Hakamäki

-puhdas ja raikas sisäilma lämmitettynä tai viilennettynä-

TmiJariHakamäki

Yritys

Keuruulla toimiva ilmalämpöpumppujen myyntiin, asennukseen ja huoltoon erikoistunut yritys. Kauttani saat laadukkaat, markkinoiden johtavat ilmalämpöpumppumerkit kotiisi tai mökille käyttövalmiiksi asennettuna. Oikein toimiva ja huollettu ilmalämpöpumppu säästää energiaa ja luo kotiisi miellyttävän sekä raikkaan sisäilman.

Toimialue

Toimimme Keski-Suomen ja Pohjois-Pirkanmaan alueella n.100km säteellä Keuruulta.

Toimiala 

Erikoisosaaminen on ilmalämpöpumput (myynti, asennus ja huolto), merkkeinä pääasiassa Mitsubishi Electric ja Panasonic. 

Mikäli epäilet kodissasi kosteusvaurioita tai rakennuksen kunto muuten mietityttää, kauttani on mahdollista tilata myös lämpökuvauksia kiinteistön kunnon ja korjaustarpeiden selvittämiseksi. Myös ilmakuvaus järjestyy Dronen avulla meidän kautta.

Kokemus

Ilmalämpöpumppujen parissa työskentelystä on kokemusta jo vuodesta 2008 lähtien. Oman yrityksen parissa kokemusta on 2013 lähtien.

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä Keuruun ja Mäntän K-Rauta myymälöiden ja Mäntän, Virtain Veikon Kone-myymälöiden kanssa, joiden myymät Bosch- ja Electrolux- ilmalämpöpumput, joiden myymien ilmalämpöpumppujen asennukset ja huollot suoritamme.

Asiakaslupaus

Teemme kaikki asennukset ja huollot korkealla ammattitaidolla ja periaatteella että kaikki onnistuu kerrasta. 

Ota yhteyttä paikalliseen ammattilaiseen!

T:mi Jari Hakamäki

0400-692884

tmi.jarihakamaki@gmail.com

https://ekoisti.com/


R.R. Remontit 

Kylpyhuone

Yritys

Kun haet laatua ja luotettavuutta remonteillesi paikalliselta ammattilaiselta niin löydät ne R. R. Remontit-yritykseltä. 

Työt ja palvelut

Meiltä saat nämä mm. nämä työt: huoneistoremontit, saunat, kylpyhuoneet, WC-tilat, maalaukset, tapetoinnit, listoitukset, lattiapinnat, muut alan remontit, myös pienet remontit ja asennukset meiltä.

Olohuoneen nurkkaus

Toimiala

Meidän päätoiminen toimiala on saneeraustyöt ja remontointi.

Toimialue

Toimimme Jyväskylässä ja lähikunnissa Keski-Suomen alueella.

Työkokemus 

Meillä on yli 25 vuoden rautainen kokemus remonttialan töistä.

Asiakaskokemus

Meidän asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä työnlaatuun ja sovittuihin aikatauluihin sekä saamaansa palveluun kaikissa remonttiin liittyvissä asioissa.

Kalusto

Meillä on käytettävissä kuljetuskalusto, tarvittavat työkoneet ja työkalut.

Yhteistyökumppanit

Putki- ja sähkötöiden yhteistyökumppanit on meillä saatavilla työkohteisiin tarvittaessa, näin voimme tarjota kokonaisuudet avaimet käteen-periaatteella teille.

Asiakaslupaus 

Remontointityöt suoritetaan aina luotettavasti, vastuullisesti ja sovittujen aikataulujen mukaisesti.

Ota yhteyttä

R.R. Remontit

Y-Tunnus 2211479-7

Raimo Räsänen

Loukkukorventie 4B 12, 40640 Jyväskylä

040 7330655

raimo.rasanen@pp4.inet.fi


Reiman Lasitus

-täyden palvelun lasitusliike-

2

Reiman Lasitus on terassi- ja parvekelasituksiin erikoistunut täyden palvelun lasitusliike. 

Toimialue

Toimipaikkamme on Järvi-Suomessa ysitien varressa Hankasalmella, ja liikummekin ketterästi Keski-Suomen ja Etelä-Savon alueella. Alueet mm. missä toimimme: Laukaa, Konnevesi, Kangasniemi, Myhinpää, Rautalampi ja Toivakka.

Palvelut

Suoritamme ammattitaidolla myös muut lasitustyöt kuten lämpölasitukset, korjaustyöt, tuulilasin vaihdot.

20180822_181403_resized

Kokemus

Yrityksellä vankka 15 vuoden kokemus lasituksista.

Asiakkaiden kokemuksia

 "Hyvää palvelua ja tyylikästä työtä. Suosittelen!" - Hannu L.,   "Hienoa palvelua kohtuuhinnoilla!" - Sinikka R.

3

Ota yhteyttä

Reiman Lasitus

Niemisjärventie 11 , 41490 Niemisjärvi

045 175 1669

040 080 0398

jaakko.herkman@gmail.com

www.facebook.com/reimanlasitus


HK Rakennussähkö oy

-sähkösaneeraukset ja urakoinnit ammattitaidolla-

hkrakennussähkö

Yritys

Yrittäjä Heikki Kimari on toiminut sähköalalla 30 vuotta, joista viimeisimmät 25 vuotta yrittäjänä. Urakoita on tehty Etelä-Suomessa ja ulkomailla saakka. Referenssejä löytyy mm. Hollannista ja Ruotsista. 

Palvelut

Meiltä saat mm. seuraavanlaiset palvelut ammattitaidolla: sähkösuunnittelu, aurinkopaneelijärjestelmät, teollisuuden sähköasennukset ja huollot, saneerauksien pääurakoitsijana toimiminen, rakennus ja putkitustyöt, rivikerrostalokohteiden urakointi, alihankinta ja urakointi, kotitalouksien sähkötyöt, taloyhtiöiden sähkötyöt, valaisinasennukset, sähkötarvikkeet, päivystys, ilmalämpöpumput, nuohous, muut rakennustyömaapalvelut, ATK ja valokuituasennukset. 

Toimialue

Tällä hetkellä HK Rakennussähköllä on kaksi aktiivista toimipaikkaa, pääkallopaikkana toimii Mikkeli ja toisena sijaintina Jyväskylä. HK Rakennussähkö toimii joustavasti koko Keski-Suomen ja Etelä-Savon alueella (Mikkeli – Pieksämäki). Tarvittaessa myös muut alueet sopimuksen mukaan.

Kokemus

HK rakennussähkö on tehnyt lukuisia sähköurakoita suuremmille alihankkijoille vuosien varrella mm. Skanska, NCC, ARE ja 24Center. Meillä on 30 vuoden kokemus sähköalalta. 

hkrakennussähkö1

Vikapäivystyspalvelu

HK Rakennussähkö tarjoaa myös vikapäivystyspalvelua, eli jos sähköt eivät pelaa, niin on Heikki valmis laittamaan ne kuntoon – myös viikonloppuisin klo 9-15!

Ota yhteyttä

Rakennussähköltä onnistuu kerros-, rivi-, pari- tai omakotitalojen sähkösaneeraukset ja -urakoinnit sekä aurinkopaneelijärjestelmien asennus. Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous omaan kohteeseesi!

HK Rakennussähkö Oy

Heikki Kimari 

040 032 4606 Mikkeli

040 628 9755 Jyväskylä

heikkikimari.hkrakennussahko@gmail.com

https://www.hkrakennussahko.fi/


Seuraavaksi esittäytyy Remonttilinkin pitkäaikainen yhteistyökumppani Sisä-Suomen Rakennus Viimeistely Oy

-viimeistelyä vankalla ammattitaidolla ja kokemuksella-

ssrv-2

Meiltä saat remontit ja uudiskohteiden sisäpuoliset työt purkuvaiheesta loppusiivoukseen.

Yritys

Olemme pieni jyväskyläläinen rakennusliike ja olemme erikoistuneet kaikenlaisiin rakennusten ja rakennelmien rakentamistöihin sekä varsinkin viimeistelyyn. Työn jälki on meille kaikki kaikessa!

Tiimissämme on joka lähtöön talonrakennusosaamista, erityisvahvuutena kuitenkin kaikenlaiset muuraus-, kirvesmies-, tasoite-, maalaus- ja sisustus kirvesmiehentyöt

ssrv-3

Yrityksen toimialue

Toimimme Keski-Suomessa Jyväskylän ympäristössä.

Kauttamme saat kattavasti seuraavat työt ja palvelut

Remontit, saneeraukset, uudiskohteiden rakentaminen ja varsinkin uudiskohteiden viimeistelyt; maalaukset, laatoitukset, oviasennukset, listoitukset, saumaukset, tulisijamuuraukset, julkisivumuuraukset…

ssrv-suihku

Kokemus

 Yrittämisestä kokemusta yli 30 vuotta ja rakennusmiesten työkokemus yhteensä yli 50 miestyövuotta.

Työkoneet ja työkalut

Meiltä löytyy kaikki talon rakentamiseen tarvittavat työvälineet ja työkoneet.

Yhteistyökumppanit

Kattavasta yhteistyökumppani verkostostamme löytyy laadukkaat putkimiehet, sähkömiehet, betonirakentajat, maanrakentajat jne.

Asiakaslupaus

Kustannustehokkuus ja asiakastyytyväisyys ovat meille tärkeimpiä arvoja.

Ota yhteyttä ja kysy lisää kattavista palveluistamme!

Sami

045 219 5052

sami@ssrv.fi

Aku

044 996 0369

aku@ssrv.fi

www.ssrv.fi


Rakant Oy

-nykyaikaista rakentamispalvelua Varsinais-Suomesta-

rakant1

Toimiala

Rakant Oy:n toimialana on kaiken kattava rakennus- ja saneerauspalvelut avaimet käteen periaatteella. Erikoisosaaminen on uudisrakentaminen suunnitteluvaiheesta loppusiivoukseen saakka, perustustyöt, kattojen huolto- ja saneeraustyöt, puujulkisivuremontit, terassit ja erinäiset huoneistoremontit.

rakant3

Toimialue

Koko Varsinais-Suomi: Turun seutu ja Turun saaristo

Palvelut

Uudisrakentaminen, kylpyhuoneremontit, huoneistoremontit, julkisivuremontit, kattoremontit, terassit, maalaukset, kaivuu, pihatyöt ja purkutyöt.

Työkokemus

Yrityksellä on laaja työkokemus ja yritys työllistää henkilöitä, jotka tehnyt rakennusalan töitä kymmeniä vuosia. Porukasta löytyy myös nuorempaa sukupolvea, jotka ovat erinomaisesti oppineet rakennusalan työt laajamittaisesti.

rakant

Referenssit

Yritykseltä löytyy referenssikuvia mm. kattotyömailta, uudisrakennuksesta, julkisivusta, terasseista ja kylpyhuoneista.

Kalusto

Yrityksellä on oma kaivinkone ja kaikki rakentamiseen tarvittavat työkalut ja koneet.

rakant4

Yhteistyökumppanit 

Laajan aliurakointiverkoston vuoksi pystymme tarjoamaan laajasti osaamista eri osa-alueilla kustannustehokkaasti sähkö-, putki-, rappaus- ja maanrakennustyöt.

Asiakaslupaus

Nykyaikaista rakentamispalvelua. Työskentelemme tinkimättömästi parhaan laadun ja asiakastyytyväisyyden eteen.

Ota yhteyttä

rakantlogo

Joonas Anttila

0440789227

info@rakant.fi

https://www.rakant.fi/


JS-Kattotyö Ky

-kotimaista laatua kaikkiin kattotyöhön- 

js-kattotyö

Muuramelainen JS-Kattotyö Ky on pientalojen ulkoremonttien kokenut asiantuntija. Palveluihimme kuuluvat niin monipuoliset kattotyöt kuin talojen ulkoverhouskin oheispalveluineen. Teemme kattotyöt Jyväskylän seudun ohella muuallakin Keski-Suomessa sekä sopimuksen mukaan myös Pirkanmaalla ja Etelä-Suomessa. Olipa kyseessä sitten kattoremontti, kattopinnoitus, kattohuolto tai mikä tahansa muu palvelumme, tulevat työt aina tehdyksi laadukkaasti, varmasti ja ajallaan. Ennen töiden aloittamista tulemme aina paikan päälle katsomaan, minkälainen työ on kyseessä. Näin voimme suositella vain sellaisia toimenpiteitä, joita asiakas oikeasti tarvitsee ja sen myötä laadittua tarkan, aidosti asiakkaan tarpeisiin perustuvan tarjouksen.

Katon pinnoitus Jyväskylästä koko Keski-Suomeen 

Vielä ehdit varata pinnoituksen tämän kesän sesonkiin. Sopiva pinnoitus suojaa kattoa sään & vuosien tuomalta kulumiselta.

Olisiko katon pinnoitus ajankohtaista? Kysy JS-Kattotyö Ky:n ammattilaiset paikalle tarkistamaan tilanne! Olipa kyseessä sitten peltikaton maalaus tai mineriitti- tai tiilikaton pinnoitus, kannattaa työ aina teettää ammattilaisella. Meillä on käytössämme ammattikäyttöön kehitetyt huipputuotteet, jotka takaavat kattopinnoituksen laadukkaan ja kestävän lopputuloksen. Teemme kattopinnoitukset omakotitalojen, paritalojen ja rivitalojen katoille Jyväskylässä ja Keski-Suomen alueella, sekä myös Etelä-Suomen ja Pirkanmaan alueilla.

Teetä kattohuolto ammattilaisen kanssa

Katon kunnon seuraaminen ja sen perusteella tehtävä säännöllinen kattohuolto on kiinteistönomistajan fiksuimpia tekoja. Kun katto on ehjä eikä vuoda, säästytään isommilta vahingoilta ja katon käyttöikä pitenee huomattavasti – seikkoja, joista kukkarosi kiittää. Kattohuollon tavallisimmat toimet ovat katon pesu sekä sammaleen poisto katolta. Muista myös ajoissa tehty katon pinnoitus osana pitkän aikavälin huoltotoimia! Olipa kyseessä sitten peltikatto, tiilikatto, huopakatto tai mineriittikatto, saat meiltä laadukasta kattohuoltoa.

js-kattotyömokin-katon-uusiminen

Laadulla tehty kattoremontti Jyväskylän seudulla

JS-Kattotyö Ky:n toteuttama kattoremontti on tunnettu huolellisesta katon kartoituksesta sekä viimeistellystä työn jäljestä. Jokainen remontti on oma yksilöllinen urakkansa, joten ennen sen toteuttamista asiantuntijamme tulee käymään paikalla, jotta voimme varmistaa, millainen ratkaisu on sinun tapauksessa kaikkein järkevin. Kattoremonttien tarjoajia on useita, mutta rahat kannattaa sijoittaa järkevästi ja tilata luotettavan & tunnetun ammattilaisen toteuttama kattoremontti. 

js-kattotyörännit

Toimialue

Palvelemme Keski-suomen lisäksi myös Pirkanmaalla & Etelä-Suomessa

Kanssamme voit luottaa siihen, että kattotyöt toteutetaan suomalaisella ammattitaidolla. Palveluksessamme on katto- ja ulkoverhoustöiden ammattilaisia, joista osalla on työstään jopa 20 vuoden kokemus. Tutustu kaikkiin palveluihimme sekä myös referensseihimme sivuillamme ja ota yhteyttä, mikäli esimerkiksi kattoremontti olisi ajankohtainen tai talon ulkoverhous kaipaisi kohennusta. Meiltä saat aina rehdin tarjouksen ilman piilokuluja.

js-kattotyökattoremontti

Toimintaperiaatteemme

Emme korosta nopeutta, vaan laatua

Laatu on kaiken tekemisemme keskiössä. Emme lupaa kattoremonttia kahdessa päivässä, koska tiedämme, että silloin laatu ei vastaisi meidän standardejamme. Toki työskentelemme reippaasti, mutta emme koskaan nipistä työajasta laadun kustannuksella.

Maksuton kuntokartoitus

Sopimuksen mukaan tulemme tekemään työkohteesta maksuttoman kuntokartoituksen, jolloin saamme selvitettyä työn luonteen ja laajuuden. Näiden pohjalta pystymme tekemään realistisen tarjouksen, joka sisältää vain sellaiset toimenpiteet, joiden katsomme olevan asiakkaalle oikeasti tarpeellisia.

Selkeä kirjallinen tarjous

Kartoituksen pohjalta laadimme asiakkaalle selkeän, kirjallisen tarjouksen, johon erittelemme materiaali- ja työkustannukset sekä alustavan aikatauluarvion. Tarvittaessa voimme käydä tarjouksen asiakkaan kanssa läpi, jos jokin askarruttaa.

Selkeä kirjallinen sopimus

Kun asiakas hyväksyy tarjouksen, laadimme kirjallisen sopimuksen urakasta yhdessä asiakkaan kanssa. Kirjallinen sopimus tuo turvaa ja mielenrauhaa kummallekin osapuolelle.

Käytämme kokenutta kotimaista työvoimaa

Jotta pystymme pitämään kiinni laadusta, jonka asiakkaalle lupaamme, käytämme vain omia, kokeneita työntekijöitämme. Osalla asentajistamme on jopa 20 vuoden kokemus kattotöistä! Haluamme varmistaa, että kaikki kommunikointi sujuu ongelmitta ja sekä työntekijöidemme että asiakkaidemme käsitys suomalaisesta laatutyöstä kohtaavat.

Kommunikointi pelaa

Saat meihin aina tarvittaessa yhteyden ja pidämme sinut ajan tasalla töiden etenemisestä.

Työn tarkastaminen & hyväksyntä

Emme luovuta kohdetta ennen kuin olemme toteuttaneet sen, mitä on sovittu ja olet päässyt tarkastamaan & hyväksymään lopputuloksen.

Loppusiivous kuuluu pakettiin

Kun työmme on tehty ja olet hyväksynyt työn valmiiksi, siivoamme mahdollisen purku- ja rakennusjätteen ja toimitamme sen jatkokäsittelyyn puolestasi.

Teemme takuutyötä

Koska luotamme työmme korkeaan laatuun, periaatteenamme on antaa työllemme takuu. Vahvistamme takuuajan sopimuksenteon yhteydessä.

Ota yhteyttä

js-kattotyölogo

JS-Kattotyö Ky

Kankaanperäntie 11, 40950 MUURAME

janne@kattotyo.fi

Kartoitus- ja tarjouspyynnöt

Janne Salminen

044 231 3933

janne.salminen@kattotyo.fi

Janne Sääskilahti

045 111 1277

https://kattotyo.fi/Suomen Pienkatto Oy

-kattourakat avaimet käteen periaatteella-

SuomenPienkatto3

Yritys

Nimemme mukaisesti keskitymme pientalojen kattoremontteihin. Olemme erikoistutuneet kattolaatta-, bitumikermi- sekä kolmiorimakatto remontteihin.

Toiminta-alue

Huopakatot ammattitaidolla takuutyönä kautta Suomen, pääasiassa toimimme Varsinais-Suomen, Etelä-Suomen sekä Kanta-Hämeen alueella.

KESTÄVÄ, HILJAINEN JA HELPPOHOITOINEN HUOPAKATTO VUOSIKYMMENESTÄ TOISEEN

SuomenPienkatto2

Laadukas huopakatto pitää tekniset ominaisuutensa paukkupakkasista kesähelteisiin. Huopakatto on hiljainen: se ei ropise sateessa tai pauku tuulessa. Pintamateriaali on helppo huoltaa, ja se ikääntyy kauniisti ruostumatta tai kupruilematta. Karhean pinnan ansiosta lumi pysyy katolla ja valuu pois turvallisesti - näin vältyt katolta putoavan lumen aiheuttamilta ongelmilta.

Referenssit

Tutustu alla olevasta linkistä meidän referenssi kohteisiin:

https://www.suomenpienkatto.fi/referenssit/

SuomenPienkatto1

Olemme toimineet alalla jo 20 vuotta joten voimme luvata käsi sydämellä että työmme laatuun voit luottaa!

Yhteistyökumppanit

Icopal Oy on maamme johtava huopatuotteiden valmistaja. Käsissämme huopakate taipuu haastaviinkin muotoihin ja soveltuu kaikille kattokaltevuuksille - Icopal-huopakattomallisto mahdollistaa kodillesi juuri toiveidesi mukaisen katon, perinteisellä tai modernimmalla ilmeellä.

SuomenPienkattoLogo

Suomen Pienkatto Oy

+358 40 830 5467

posti@suomenpienkatto.fi

Salituntie 12, 24800 Halikko

https://www.suomenpienkatto.fi/


Remontti & Kuljetus Paku Oy

-monialan osaaja valmiina palvelukseen-

dewalt

Remontti& Kuljetus Paku Oy tarjoaa kattavat remontti- ja rakennuspalvelut vahvalla ammattitaidolla aina laajoista rakennussaneerauksista pieniin pintaremontteihin. 

 

Ajankohtaista

 

Terassi remontit kannattaa varata nyt että pääset nauttimaan auringosta uudella terassilla kesällä! 

Myös kattoremontit on juuri nyt ajankohtaisia!

Rakennustöiden lisäksi meiltä hoituvat käden käänteessä kaikenlaiset arkiset tilanteet, joissa auttava käsi tulee tarpeeseen.

 

Toimialue

 

Päätoimialueemme kattaa Siikalatvan seudun, mutta tarpeen mukaan lähdemme mielellämme töihin ympäri Suomen. Ethän siis epäröi ottaa yhteyttä, kun tarvitset taitavan moniosaajan apua. 

 

Palvelut sekä yksityisille että yrityksille

 

Remontti & Kuljetus Paku Oy on rakennus- ja kädentaitoja sekä reipasta otetta vaativien töiden moniosaaja. Yrityksemme taustalla on yli kymmenen vuoden kokemus muun muassa erikoispuusepän töistä, rakennussaneeraamisesta sekä uudisrakentamisesta. Laaja ja monipuolinen asiakaskuntamme muodostuu sekä yksityisistä kotitalouksista että eri alojen yrityksistä. Kauttamme saat palvelut mitä erilaisempiin rakennustöihin alan kokeneelta ammattilaiselta. Toteutamme esimerkiksi kattotyöt, kaikenlaiset rakennussaneeraamiseen liittyvät työt sekä vaikkapa piikkaukset ja muut purkutyöt.

 

Ota yhteyttä

 

Remontti- ja rakennuspalvelun lisäksi tarjoamme apuamme erilaisiin arkisiin tilanteisiin. Olipa kyseessä lampun vaihto, pattereiden ilmaaminen tai vaikkapa lumityöt – kutsu meidät paikalle! Hoidamme työn kuin työn tarpeidesi ja toiveidesi mukaisesti, ammattilaisen tehokkuudella. 

Kauttamme saat myös palvelut muuttosi toteuttamiseen alusta loppuun asti laadukkaalla ja siistillä kalustolla.

https://www.rakennuspaku.fi/palvelut

Toimimme yhteistyössä Salvos Finland Oy:n kanssa:

https://www.salvos.fi/

Soita ja kerro millainen työ sinulla odottaa tekijäänsä! Yhdessä löydämme varmasti sopivan ratkaisun juuri sinun tarpeisiisi.

 

Yhteystiedot

Aki Lämpsä / Piippola

0442313179

remonttipaku@gmail.com

https://rakennuspaku.fi/


Just-Jämsä Oy 

-Aurinkopaneelijärjestelmät rautaiselta ammattilaiselta-

Just-Jämsä-aurinkosähköjärjestelmät

Yritys

Just-Jämsä Oy on vuonna 2007 perustettu sähkötöihin ja aurinkopaneelijärjestelmiin erikoistunut yritys, jonka toiminta-alueena on Keski-Suomi. Sähköalan palvelut on suunnattu sekä yrityksille, taloyhtiöille, että kotitalouksille.

Just_Jamsa_Oy_kk_ei_numeroa

Toimialue

Pääasiallinen toimialueemme Keski-Suomen talousalue, mutta teemme sopimuksen mukaan koko Suomen alueella asennuksia.

Yhteistyö

Just-Jämsä Oy kuuluu Onnisen kanssa yhteistyössä toimivaan Elfin-urakoitsijoiden ketjuun. Elfin-asiantuntijan kanssa löydät helposti sinulle sopivimman ratkaisun, olipa kyseessä iso tai pieni sähköurakka. Kokenut ammattilainen tuntee alan säännökset ja tietää millainen ratkaisu on turvallisin, taloudellisin ja kestävin vuosiksi eteenpäin. Elfin-urakoitsijoiden kautta saat myös parhaat ja turvallisimmat sähköalan tarvikkeet sekä ammattitaitoisen ja ystävällisen palvelun.

Palvelut

Just-Jämsä Oy tekee isot ja pienet sähkötyöt laidasta laitaan. Kauttamme saat sekä erilaiset huoltotoimenpiteet että talotekniikkaan ja kiinteistöihin liittyvät sähkötyöt. 

Tässä palvelut mitä meiltä mm. saat: sähköasennus kaikkiin kohteisiin, sähköurakointi: kaikki kohteet omakotitaloista teollisuuslaitoksiin, talotekniikka: kaikki sähkötyöt sulakkeen vaihdosta koko asunnon sähköistykseen, kiinteistöjen sähkötyöt, kesämökkityöt ja mökin sähköistykseen liittyvät työt, toimistoremontit, isommat aliurakoinnit, sähkösaneeraukset ja latauspisteet sähköauton lataukseen myös paikoilleen asennettuna.

Referenssit

Tekemämme urakat puhuvat puolestaan, ja tyytyväiset asiakkaat ovat kehuneet huolellisesti valmisteltuja ja viimeisteltyjä töitämme. Erityisosaaminen meiltä löytyy aurinkopaneelipuolelta.

Ota yhteyttä

logo

Jani-Henrik Järvinen

040 761 4007

jani.jarvinen@justjamsa.fi

info@justjamsa.fi

https://justjamsa.fi/


Lattia- ja rakennusliike Pietun PP

-Lattia- ja rakennustyöt 20 vuoden kokemuksella-

pietunpp

Yritys

Me teemme työt sovitusti ja sinä voit tilaajana keskittyä onnistuneesta lopputuloksesta nauttimiseen.

Rakentaminen ja remontointi on taitoa vaativa laji. Kukin hanke vaatii yksilöllisen suunnitelman ja asianmukaisen toteutuksen onnistuneen lopputuloksen takaamiseksi. Rakennusliikkeemme henkilökunnalla on vankka kokemus erilaisista rakennus- ja remonttihankkeista, ja kaikki kohteet toteutetaan ammattitaidolla, työn laadusta tinkimättä ja asiakkaiden kanssa sovittuja aikatauluja noudattamalla.

Edellä mainituista syistä rakennusliikkeemme onkin ollut sekä yksityisten että yritysasiakkaidemme suosima rakennus-, remontointi- ja saneerauspalveluiden luottotoimittaja Keski-Suomen alueella jo 20 vuoden ajan.

Toimialue

Toimimme Keski-Suomen, Etelä-Savon ja Pohjois-Savon alueilla. 

Palvelut

Parketti-, laminaatti-, lauta- ja kivilattioiden asennus ja hoitotyöt alueella Pieksämäki, Mikkeli, Jyväskylä ja muu Keski-Suomi.

Suoritamme vaativatkin lattiatyöt vuosikymmenten kokemuksella ja tinkimättömällä ammattitaidolla. Olipa kyseessä asuinhuoneiston, toimitilan tai vapaa-ajan kohteen lattian toteutus, voit luottaa siihen että työmme laatu ja lopputulos miellyttää silmää.

Toteutamme esimerkiksi seuraavat remonttipalvelut: kylpyhuoneremontit, huoneistojen pintaremontit esimerkiksi maalaukset, tapetoinnit, paneloinnit, keittiöremontit, saunaremontit, kalusteasennukset, kosteusvaurioiden korjaustyöt, laatoitustyöt, kattojen, seinien ja lattioiden tasoitustyöt, porrashuoneiden remontit ja kunnostukset, piharakennusten ja katosten rakennus, ulkoverhousten uusinta, ulkoverhousten maalaustyöt, uudisrakennusten sisätyöt, terassien rakennus- ja kunnostustyöt, laiturien kunnostukset ja rakennustyöt. 

Loma-asuntojen kunnossapitopalvelut

Meiltä saat myös loma-asuntojen kunnossapitopalvelut alueella Pieksämäki, Varkaus, Joroinen, Juva, Hankasalmi ja muu Keski-Suomi.

Referenssit

Referenssit löytyvät sivuiltamme ja pääset niitä katsomaan myös tästä.

Yhteistyökumppanit

Saat kauttamme myös ammattilaisen kohteesi maanrakennustöihin, LVI- ja sähköasennukseiin sekä pihojen rakennustöihin. Saat kauttamme aina kaikki tarvittavat materiaalit, työt ja toimituksen avaimet käteen periaatteella. Kun haluat kokeneen ja luotettavan toimittajan kohteeseesi rakennus- ja remonttihankkeeseen, ota meihin yhteyttä.

Ota yhteyttä

pietunpplogo

Pekka Pietikäinen

0400 611 844

info@pietunpp.fi

https://pietunpp.fi/


Matto ja maali Koskinen Oy

-palveleva ammattilainen Saarijärveltä-

DSC_0001

Sisustustarvikkeet meiltä Saarijärveltä

Matto Ja Maali Koskinen Oy on täyden palvelun sisustusalan liike. Myymälästämme (osoitteesta Ilolantie 20) löydät remonttitarvikkeet monipuolisesti lattiasta kattoon. Hannu Koskisella on vankka kokemus ja tietämys alan eri sektoreilta, jota hän voi hyödyntää niin asiakas- kuin työpalveluissakin yhdessä ammattitaitoisen henkilökunnan kanssa. 

Yritys

Maalarimestari Erkki Koskinen perusti maalausliikkeen vuonna 1954 ja toimi yrityksen johdossa vuoteen 1988 saakka. Yrittäjävastuu siirtyi tämän jälkeen hänen pojilleen Jormalle ja Hannulle. Vuodesta 2014 lähtien yrityksen toiminnasta on vastannut toisen polven maalarimestari Hannu Koskinen.

Yhteistyö

Olemme osana valtakunnallista Värisilmä-ketjua ja tämän takia meillä on hyvän palvelun lisäksi erittäin laaja ja laadukas valikoima sisustus- ja remonttitarvikkeita. Meiltä löydät takuulla kaiken sisustamiseen tarvittavan katosta lattiaan ja siltä väliltä. Kaikille myymillemme tuotteille on myös saatavana asennuspalvelu ja ulkoremontteja varten vuokraamme henkilönostimia!

Tuotteet ja palvelut

Meiltä saat mm. nämä tuotteet: lattiapäällysteet, laatat, maalit, tapetit, valaisimet, kaihtimet, kylpyhuonekalusteet ja liukuovet. Meidän kautta myös nämä palvelut: huoneistoremontit, kylpyhuoneremontit, saunaremontit, keittiöremontit, maalaustyöt, tapetoinnit ja mattotyöt.

Matto ja Maali Koskisen vankka kokemus alan töistä antaa hyvät lähtökohdat kun on kyseessä huoneisto,- sauna,- kylpyhuone tai keittiöremontti. Myös lattianpäällystys,- tapetointi,- sekä sisä,- ja ulkomaalaustyöt kuuluvat palveluihimme.

Henkilönostimet myös meiltä

Vuokraamme myös erikokoisia henkilönostimia. Hinattavat Dino-nostimet ovat turvallisia ja helppokäyttöisiä. Annamme aina opastuksen koneen käyttöä varten.

DSC_0005

Tervetuloa asioimaan kanssamme.

matto ja maali logo

Ilolantie 20, 43100 Saarijärvi

myynti@mattojamaalikoskinen.fi

014-421775

Hannu Koskinen

hannu.koskinen@mattojamaalikoskinen.fi

040-5544244

https://www.mattojamaalikoskinen.fi/