Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste.

Päivitetty 23.10.2019

Rekisterinpitäjä
Welldone Group Oy, Y-tunnus 2957348-6

Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa
Seppo Jokinen
seppo@remonttilinkki.fi

Rekisterin nimi
Remonttilinkin asiakasrekisteri

Rekisteröityjen ryhmät

  1. Asiakkaat, eli henkiöasiakkaat, yritysasiakkaat ja taloyhtiöt, jotka jättävät yhteydenottopyynnön
  2. Palveluntarjoajat, eli yritykset, jotka tarjoavat palvelua Remonttilinkin kautta

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Rekisterin käyttötarkoitukset:

  • Asiakkaiden jättämien yhteydenottopyyntöjen välittäminen palveluntarjoajille
  • Palveluntarjoajien asiakassuhteen edellyttämät käyttötarkoitukset, mm. laskutus.
  • Asiakaspalvelu

Yhteydenottopyynnön jättäminen ei edellytä rekisteröitymistä. Yhteydenottopyynnön yhteystiedot (puhelin, sähköposti) välitetään vain ilmoituksen ostaneille yrityksille.

Rekisterin tietosisältö

Asiakas
  • Maakunta
  • Postinumero
  • Sähköpostiosoite, mikäli se on ilmoitettu
  • Puhelinnumero, mikäli se on ilmoitettu

Palveluntarjoaja

  • Käyttäjien nimi ja sähköpostiosoite
  • Yrityksen tiedot
  • Käyttäjän tekemät ostot palvelussa

Kävijöiden IP-osoite tallentuu palvelimen lokeihin mutta sitä ei suoraan yhdistetä yhteystietoihin.

Säännönmukaiset tietolähteet

Asiakkaan yhteystiedot tallennetaan yhteydenottopyynnön jättämisen yhteydessä.

Palveluntarjoajan käyttäjän yhteystiedot tallennetaan palvelusopimuksen ja käyttäjätilien luonnin yhteydessä.

Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Rekisterin ylläpitäjä ei luovuta tietoja ulkopuolisille tahoille.

Tietojen siirto EU:n tai ETAN:n ulkopuolelle

Rekisterin ylläpitäjä ei luovuta reisterissä olevia tietoja EU:n tai ETAN:n ulkopuolelle.

Analytiikka ja käyttäjien seuranta

Käytämme Google Analyticsia käyttäjien seurantaan. Kävijöiden IP-osoitteet anonymisoidaan. Käyttäjien henkilötiedot eivät siirry analytiikan mukana.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterinpitäjän tietojärjestelmä sekä tiedostot on suojattu normaalisti käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä. Palvelussa käytetään SSL-salausta ja palvelimet ovat suojattu palomuurein. Yritysten käyttäjätiedot ovat lisäksi kryptattu. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa, jotka myönnetään palvelun pääkäyttäjien lisäksi vain vain rekisterinpitäjän henkilökuntaan kuuluvalle, jonka tehtäviin mainittu käyttöoikeus liittyy.

Tietojen säilytysaika

Palveluun jätetyn yhteydenottopyynnön henkilötiedot säilyvät järjestelmässä ja varmuuskopioissa yhteensä noin 7 kuukautta. Yhteydenottopyyntö on yrityskäyttäjien nähtävillä yhteydenottopyynnön voimassaoloajan, maksimissaan 4 viikkoa. Ostetun yhteydenottopyynnön yhteystiedot säilyvät arkistossa kuusi kuukautta yhteydenottopyynnön sulkemisesta. Kun yhteydenottopyyntö umpeutuu, pyyntöön liitetyt yhteystiedot (puhelin / sähköposti) poistuvat järjestelmästä kuuden kuukauden kuluttua.

Rekisteröidyn yleiset oikeudet

Rekisteröidyllä on oikeus:

  • Tarkastaa itseään koskevat henkilötiedot
  • Oikaista virheelliset tiedot
  • Oikeus kieltää markkinointi
  • Oikeus yhteystietojen poistoon

Asiakkaat voivat itse sulkea jättämänsä yhteydenottopyynnön. Tämän jälkeen yhteydenottopyyntö poistuu näkyvistä niiltä yritysasiakkailta, jotka eivät ole ostaneet yhteydenottopyyntöä. Ostettujen yhteydenottopyyntöjen tiedot poistuvat näkyvistä ja järjestelmästä automaattisesti kuuden kuukauden kuluttua arkistosta.

Yrityskäyttäjät voivat itse muuttaa tietojaan. Muussa tapauksessa ota yhteyttä rekisterin pitäjään. Pyynnöt koskien tietojan on osoitettava rekisterin pitäjälle kirjallisesti.

Sivuston käyttäminen kirjautuneena edellyttää evästeiden käyttöä.