Asiakkaidemme kokemuksia Remonttilinkistä

Lue millaista palautetta olemme saaneet yhteistyökumppaneiltamme ja heidän asiakkailtaan.Keittiöremontti Tikkakoskella

Tikkakoskelainen Kaija Sissonen tarvitsi keittiöremonttia omaan asuntoonsa. Keski-Suomalaiset urakoitsijat eivät kuitenkaan täysin tuttuja hänelle olleet, joten Remonttilinkin kautta tekijäehdokkaiden löytäminen helpotti urakoitsijan löytymistä.

”Keväällä kävin jo Jyväskylässä rakennusmessuilla, missä tutustuin sekä Remonttilinkkiin että tulevaan keittöremontin tekijääni Remisteriin. Vielä messujen aikaan remontti ei ollut ajankohtainen, mutta syksyn tullen piti urakoitsija löytää,” Sissonen kertoo.

”Remonttilinkillä tarjouspyynnön tekeminen oli helppoa: nettiohjelma vei hyvin eteenpäin kysymyksissä, että minne huoneeseen remontti on tulossa ja milloin olisi tarkoitus aloittaa. Pian ottikin useampi tarjokas minuun yhteyttä, ja valitsin Remisterin tekemään meille remontin hyvän yhteydenpidon sekä hinta-laatu suhteen ansiosta.

Käytän ehdottomasti seuraavaa remonttia tehdessäni palvelua uudelleen, ja suosittelen Remonttilinkkiä lämpimästi muillekin”


Kaivinkone piharemonttiin Remonttilinkistä

Sakari Häyrysen pihan ajoväylällä kivetys tapasi routia ja muodostua vaarallisen liukkaaksi. Ei roudi enää, kiitos Remonttilinkin ja Maanrakennus Miinalaisen.

”iPadilla menin Remonttilinkin sivuille, painoin täppää että tarvitaan tekijä pihalle tulevaan remonttiin. Sitten laitoin lisätiedot remontista sekä omat yhteystiedot, ja pian urakoitsijalta tulikin minulle viesti,” Häyrynen kertoo Remonttilinkin käytöstä.

”Urakoitsija kysyi pari tarkentavaa kysymystä, sovittiin käytettävä kaivuri, urakan rajat ja aloituspäivä. Todella helposti löytyi pätevä tekijä meidän piharemontille.

Minun kokemukseni mukaan monissa remonttikohteissa on oikea ongelma löytää oikean alan ammattilainen paikalle oikeaan aikaan. Remonttilinkki on loistava palvelu tähän tarpeeseen, suosittelen muille remontoijille jotka etsivät ammattilaisia urakoimaan omalta alueeltaan.”


Yhteistyöyritykselle piristystystä myyntiin Remonttilinkin kautta

Sisä-Suomen Rakennus Viimeistely Oy:n Ari Ekholm on ollut Remonttilinkin yhteistyöyritys keväästä 2019 alkaen – ja tehnyt huomattavan määrän kauppaa lyhyessä ajassa palvelua käyttämällä.

”Remonttilinkin myynti otti meihin yhteyttä ja tarjosi palvelua käyttöömme. Se vaikutti heti ensitapaamisella sopivalta ja kokeilemisen arvoiselta asialta, ja sitä se onkin ollut. Ensinnäkin palvelun käyttöönotto oli älyttömän helppoa, Remonttilinkin Seppo teki kaiken meille valmiiksi ja me vain alettiin käyttämään palvelua,” Ekholm kertoo Remonttilinkin käyttöönotosta.

”Asetimme Remonttilinkkiin parametrit, että kun meille sopivia tarjouspyyntöjä sopivalta alueelta jätetään palveluun, minulle tulee sähköpostilla ilmoitus siitä. Tämän jälkeen tarkastan vielä palvelun omasta käyttöliittymästä, että kyseessä tosiasiassa olisi meille hyvä urakka. Ja jos kaikki näyttää hyvältä niin otan asiakkaaseen yhteyttä.

Me olemme pieni firma, eikä meillä ole liikaa resursseja – kaikkia urakoita emme voi ottaa. Remonttilinkki on siitä loistava, että sillä saamme tehtyä suoraa kauppaa ja voin pitää huolta siitä, että meillä on tasaisen varmasti töitä ja saan pidettyä työntekijät työmailla.

Suosittelen lämpimästi muille yrittäjille, etenkin meidän kaltaisille pienille, kuluttaja-asiakkaiden kanssa työtä tekeville urakoitsijoille - olen henkilökohtaisesti nähnyt että tämä toimii.”


Etelä-Karjalaisen yrittäjän kokemuksia

Tmi Lajufix aloitti yhteistyön kesäkuussa 2019, kun Remonttilinkin myynnistä otettiin yhteyttä ja esiteltiin palvelu. ”Olin heti vakuuttunut että tuosta voisin saada hyötyjä omaan yritystoimintaan ja päätin kokeilla palvelua” kertoo Lajunen.

Toimialana Lajufixillä on  kaikenlainen rakentaminen ja remontointi ja toimialueena Imatra ja koko Etelä-Karjalan maakunta. Lajufix halusi saada työkalenterin tasapainoon ja sen myötä täytettä läpi vuoden. Yhden miehen yrityksessä korostuu entisestään työkalenterin hallinta ja että työkohteita on sopivassa määrin puskurissa myös tulevaisuudessa.

Palvelun käyttöönotto oli erittäin helppoa ja vaivatonta. Remonttilinkiltä Juha teki käyttöönoton Lajuselle ja laittoi tietyt parametrit kohdalleen, aktivoitiin hakuvahti-toiminto ja homma oli käyttövalmis. ”Minulle tulee aina sähköpostiin ilmoitus kun Remonttilinkkiin on tullut uusia minua kiinnostavia yhteydenottopyyntöjä, jotka voin kontaktoida ja sopia työkohteista suoraan asiakkaan kanssa” kertoo Lajunen. Tmi Lajufix on ottanut Remonttilinkin lähes päivittäiseen käyttöön ja on sopinut palvelun kautta tulleista yhteydenottopyynnöistä useita urakoita tehtäväksi.

Palvelu on erinomainen varsinkin tällaiselle pienyrittäjälle, joka tarvitsee töitä läpi vuoden tasaisesti niin Remonttilinkin avulla se onnistuu. Lajunen suosittelee Remonttilinkki palvelua kaikille yrityksille ketkä työskentelee remontti ja rakennustoimialalla, koska on kokenut myös itse omassa päivittäisessä työssään sen hyödylliseksi asiakashankintakanavaksi.


Yhteistyökumppanin kokemuksia Keski-Suomesta

Harri Ylikulju on osakkaana Lämpö-Valli Oy yrityksessä, joka on yksi Remonttilinkin yhteistyökumppaneista. Remonttilinkin ja Lämpö-Vallin yhteistyö alkoi huhtikuussa 2019. Lämpö-Valli toimii LVI-alalla toimialueena Keski-Suomen talousalue. Remonttilinkki vaikutti edulliselta ja mielenkiintoiselta asiakashankintakanavalta, joten kannatti lähteä kokeilemaan.

Harri Ylikulju kertoo käyttökokemuksista ja käyttöönotosta ”erittäin helppo oli ottaa käyttöön, ja homma kävi nopeasti. Palvelu on hyvin tarkoituksenmukainen ja suoraviivainen, joten tarvittavat Remonttilinkin käyttöön liittyvät toimenpiteet hoituvat helposti”

Pääosin käytän tätä tietokoneella. Avaan aina kun tulee sähköposti, että palveluun on tullut liidi. Meillä on siis hakuvahti tallennettuna Remonttilinkkiin, joka helpottaa ja tehostaa entisestään palvelun käyttöä.

Pari isohkoa kauppaa on saatu ensimmäisen vuoden aikana, joten investointi on kannattanut. Kyllä suosittelen, kaikille remonttiyrityksille Remonttilinkkiä 👍


Urakoitsija Hyvinkäältä

Rakennus Ilpo Lappalainen Hyvinkäältä on toiminut yhden miehen rakennusliikkeenä ja ammattinharjoittajana jo vuodesta 1998. Marraskuussa 2019 kun Remonttilinkin myynnistä Juha Pientalo otti yhteyttä Lappalaiseen ja kertoi tästä uudesta palvelusta. Ajoitus yhteydenotolle Ilpo Lappalaiselle oli todella hyvä, koska hän oli juuri uusia työkohteita vailla. 

Lappalainen kertoo omista Remonttilinkin käyttökokemuksista ja käyttöönotosta ”Remonttilinkin käyttö on helppoa ja yksinkertaista, koska Juha Pientalo laittoi minulle asetukset ja parametrit valmiiksi ja ei ehditty edes hakuvahti-toimintoa ottaa käyttöön, kun minulle jäi todella iso urakka Remonttilinkin kautta: Uudellemaalle veikkolaan uuden n.380m2 kokoisen omakotitalon rakentaminen alusta loppuun saakka. Siinä on minulle ainakin vuodeksi työmaata eteenpäin.” 

Lappalainen suosittelee Remonttilinkkiä kaikille rakennus ja remonttialan yrityksille niin isoille sekä pienemmile toimijoille, koska on itse nähnyt että tämä toimii ja tästä voi saada oikeita hyötyjä omaan yritystoimintaan.