Takaisin listaukseen

Toimitilat remontoimalla toimiviksi

Suurin osa yrityksistä toimii toimitiloissa ts. liiketiloissa. Toimitilat, joita yritykset tarvitsevat voivat olla kaikkea lasitetuista konttoreista aina varastohalleihin. Miten toimia, kun nykyiset toimitilat ovat tiloiltaan riittävät, mutta tarvitsevat päivitystä? Entä jos olet löytänyt uudet sopivat tilat, mutta ne vaativat remonttia?

roundtable-828546_1280

Millainen prosessi toimitila remontti on? 

Toimitilan uudistusprojektin voi jakaa viiteen eri vaiheeseen. Vaiheet koostuvat alkaen alkukartoituksesta suunnitteluun, toteuttamiseen, viimeistelyyn ja toteutuneen uudistuksen seurantaan. Useimmissa tapauksissa prosessi vaatii ulkopuolista apua. 

Suunnitteluun kannattaa varata aikaa, mutta myös pyytää apuun ammattilainen, jotta neliöt saadaan mahdollisimman hyvin hyödynnettyä. Hyvän lopputuloksen saamiseksi remonttia suunnitellessa on hyvä huomioida työntekijöiden ajatukset nykyisistä tiloista ja toiveet tulevaa remonttia varten. Onnistumisen kannalta toinen tärkeä asia on, että toimeksiantajayritys ja remonttia suorittava yritys ovat samalla sivulla niin suunnitelmasta kuin aikataulusta, koska jokainen remontti on erilainen. 

Miten remontti vaikuttaa normaaliin arkeen? 

Uudistuksen aikana usein yrityksen toiminta häiriytyy, siksi sen nopea ja luotettava toteuttaminen on tärkeää. Suuremmissa remonteissa tiloissa työskentely remontin aikana voi olla mahdotonta ja siksi ne kannattaakin ajoittaa esimerkiksi lomien yhteyteen tai muille hiljaisemmille ajankohdille. 

Pienempien remonttien osalta työskentely tiloissa voi olla myös mahdollista, jos esimerkiksi huoneet päivitetään yksi kerrallaan, tällöin toki työskentely voi olla hitaampaa, mutta aikataulu voi venyä.  

Mistä löydän parhaiten sopivimman urakoitsijan yritykselleni?

Remonttilinkin kautta saat helposti useamman tarjouksen alueesi ammattilaisilta myös toimitilojen remontointiin. 

Saat kauttamme useita tarjouksia helposti, nopeasti ja luotettavasti. Tarjouspyynnön jättäminen palvelussamme on täysin maksutonta eikä sido sinua mihinkään. Tarjouspyyntösi näkee vain hyväksyntämme saaneet urakoitsijat, joiden taustat ja rekisteritiedot olemme huolellisesti tarkistaneet.

Saatuja tarjouksia on helppo verrata, ja palvelumme auttaa remontin suunnittelussa ja toteutuksessa.

Jätä tarjouspyyntö painamalla tästä!