Takaisin listaukseen

Remontti- ja rakennussiivouksella pääset puhtaaseen kohteeseen

Kun rakennetaan ja remontoidaan syntyy usein sotkua. Näkyvän lian lisäksi syntyy paljon hienoa pölyä, mikä paljaalla silmällä jää helposti huomaamatta. Remontti- ja rakennussiivous koostuu useammasta vaiheesta. Loppusiivous on yleisin toiminta tässä kentässä, mutta välisiivousta ei pidä unohtaa.

Rakennussiivous tekee käyttöönoton helpoksi

Rakennus- tai remonttisiivous on tärkeä osa niin uudis- kuin korjausrakentamistakin. Rakennussiivouksen tehtävänä on pitää rakennus- tai remontointityömaalla hyvä siisteystaso aivan alkumetreiltä lähtien. Siistissä työympäristössä puhtaat tilat parantavt rakentamisen laatua sekä varmistavat rakentajien sekä muiden tiloja käyttävien terveen huoneilman saannin. Tämä on erityisen tärkeää silloin kun tilat ovat osittain käytössä remontista huolimatta. 

Rakennus- ja remonttisiivoukseen on omat ammattilaiset, joilla on pitkä kokemus rakennus- sekä remonttisiivouksista. Nämä ammattilaiset ovat tehneet runsaasti siivouksia niin keskeneräisiin kuin valmistuneisiin kohteisiin. Ammattilaiset osaavat huomioida rakennuspölyn sekä muun rakentamisessa tulevan jätteen käsittelyn.

Välisiivousta ei sovi unohtaa

Rakennussiivous voidaan suorittaa jokaisessa rakennusvaiheessa. Tehokkaat pölynpoistomenetelmät pitävät sisäilman mahdollisimman puhtaina sekä edistävät työturvallisuutta. Nk. "likaiset vaiheet" kuten purkutyöt, joiden yhteydessä kivi-, betoni- sekä puunpöly aiheuttavat hengitysilmassa ongelmia suositetaankin remonttisiivousta jokaisen paljon pölyä tuottavan toiminnan jälkeen.

Rakennustyömaalle kertyy usein myös runsaasti erilaisia jätteitä ja suojamuoveja. Remonttisiivouksen tavoitteena onkin tarjota rakentajille siistit työmaat, jotta rakentajat voivat keskittyä siihen minkä parhaiten osaavat eli rakentamiseen. 

cleanliness-2799475_1920

Välisiivous tehdään eri vaiheissa, sovittujen töiden mukaan. Tällöin työtilat pölystä sekä roskista, lajittellaan jätteet työn tilaajan tarjoamien mahdollisuuksien mukaan sekä pidetään valmistuneesta kohteesta huolta. Välisiivous voidaan suorittaa joko aktiiviseen työaikaan tai esimerkiksi illalla, jolloin työmaan käyttö on vähäistä. Tällöin rakentaminen ei häiriinny.

Loppusiivous on tarkkaa työtä

Loppusiivouksen tarkoitus on valmistaa kohde sen tulevaa käyttöä varten. Usein rakennus- tai remontointikohde valmistuu joko kodiksi, työpaikaksi tai harrastetilaksi. Rakennuspölyn poistaminen on erityisen tärkeä osa loppusiivousta.

Remonttisiivous sekä loppusiivous tarjoavat oikein suoritettuna puhtaat ja raikkaat tilat valmiina käyttöön. Vaikka remonttisiivous toteutetaan ammattilaisen toimesta suositelleet kuitenkin loppusiivouksen jälkeen vielä ainakin yhden perusteellisen siivouksen tekemisen rakennuspölyn poistamiseksi, jotta huoneilmasta saadaan rakennuspöly poistettua mahdollisimman hyvin. 

Mistä löydän tekijän rakennus- ja remonttisiivoukseen

Remonttilinkin kautta saat helposti useamman tarjouksen alueesi ammattilaisilta myös silloin, kun kaipaat apua remontti- ja rakennussiivouksessa  oli kyseessä sitten omakotitalo tai taloyhtiö. 

Saat kauttamme useita tarjouksia helposti, nopeasti ja luotettavasti. Tarjouspyynnön jättäminen palvelussamme on täysin maksutonta eikä sido sinua mihinkään. Tarjouspyyntösi näkee vain hyväksyntämme saaneet urakoitsijat, joiden taustat ja rekisteritiedot olemme huolellisesti tarkistaneet.

Saatuja tarjouksia on helppo verrata, ja palvelumme auttaa remontin suunnittelussa ja toteutuksessa.

Jätä tarjouspyyntö painamalla tästä!