Takaisin listaukseen

UKKO.fi ja Remonttilinkki aloittaa yhteistyön

Kun liityt meidän urakoitsijaksi Ukko.fi:n kautta, et tarvitse edes y-tunnusta jos olet UKKO.fi:n asiakkaana.

Helppoa, eikö? Miten se tapahtuu?

ukkofi_logo_sininen

Olemme saaneet huikean tilaisuuden asiakkaillemme, sillä Remonttilinkin urakoisijat saavat UKKO toiminimi-palvelun edullisesti hintaan 60€ /kk! Kun liityt meidän urakoitsijaksi Ukko.fi:n kautta, et tarvitse edes y-tunnusta jos olet UKKO.fi:n asiakkaana. Helppoa, eikö? Miten se tapahtuu? 

Menet osoitteeseen https://www.ukko.fi/remonttilinkki/, rekisteröidy käyttäjäksi ja ota meihin yhteyttä joko verkkosivujen kautta tai suoraan myyjään. 

Eli jos istut koulunpenkillä, olet toiminut urakoitsijana aikaisemmin, mutta asiakkaita ei tunnu löytyvän, remonttilinkki sekä UKKO.fi on sinulle juuri oikea ratkaisu kasvattaa asiakaskuntaasi.  

UKKO Toiminimi- palvelu pitää sisällään kaiken tarvittavan toiminimiyrittäjän digitaaliseen taloudenhallintaan. Kiinteään kuukausihintaan sisältyy yhdenkertainen kirjanpito, rajaton laskujen lähettäminen ja vastaanottaminen, veroilmoitukset, ajopäiväkirja ja paljon muuta.

Saat lisäksi alennetun palvelumaksun UKKO Kevytyrittäjyys -palveluihin, jotka ovat kätevä tapa maksaa palkkiot esimerkiksi urakoissa käytettäville apulaisille. Alennetut hinnat ja ohjeet alkuun pääsemiseen löytyvät täältä: https://www.ukko.fi/remonttilinkki/

UKKO.fi on Suomen laajin itsenäisten yrittäjien palvelu. Tarjolla on UKKO Kevytyrittäjyys ilman Y-tunnusta tai omalla Y-tunnuksella, UKKO Toiminimi sekä Yrittäjyyskoulu. Lisäksi markkinoille on tulossa UKKO Osakeyhtiö –palvelu vuonna 2023  ja tavoitteena onkin palvella kaikkia itsenäisiä yrittäjiä yritysmuodosta riippumatta.

Pääset liittymään Remonttilinkin urakoitsijaksi tästä.

UKKO.fi kevytyrittäjä